Mexico 86

• DVD

€21,99

€19,90

Je bespaart 10%

1 - 2 Weken

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In drie documentaires wordt het succes van de Rode Duivels op het WK 86 in Mexico gereconstrueerd.

Op het WK voetbal van Mexico 86 verbaasde België de wereld met een mooie vierde plaats. Even was ons land te klein. De heldendaden van toenmalige Rode Duivels als Jan Ceulemans, Jean-Marie Pfaff, Georges Grün, Enzo Scifo en Erik Gerets is niemand vergeten. In 2006, twintig jaar later, blikken de helden van toen terug op een van de meest memorabele momenten uit de Belgische sportgeschiedenis.

In een serie van drie documentaires vertelt voetbalkenner Frank Raes het volledige en definitieve verhaal en toont hij alle legendarische beelden. Een piepjonge Scifo schittert, de onvermoeibare Ceulemans strijdt tegen de Sovjet-Unie, Demol scoort voor de ogen van een extatische Rik De Saedeleer, de Rode Duivels genieten na op het balkon van het Brusselse stadhuis… Beelden waar we nooit genoeg van krijgen worden aangevuld met vergeten en nooit eerder vertoond materiaal.

De Rode Duivels zelf én hun buitenlandse tegenstanders van toen komen uitgebreid aan het woord in nieuwe, exclusieve gesprekken voor deze reeks.

Mexico 86, het WK van de Rode Duivels werd in december 2006 uitgezonden op Canvas. De drie documentaires zijn nog altijd beschikbaar in één dvd-box.

Tracklist

DVD 1
  1. 1. De Rode Duivels Gaan Naar Mexico!
DVD 1
  1. 1. De Rode Duivels Voorbij De Russen!
DVD 1
  1. 1. De Rode Duivels Verrassen De Wereld!

Details:

EAN5412012145603
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur160
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • PAL/REGION 2/WK VAN DE RODE DUIVELS

Recent bekeken producten