Midsomer Murders - Seizoen 18 Deel 1

• DVD

€39,99

€36,99

Je bespaart 8%

1 - 2 Weken

Gratis verzending
De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het Engelse graafschap Midsomer, vinden er met enige regelmaat bizarre moorden plaats. Rechercheur Tom Barnaby en zijn assistent Charlie Nelson gaan samen, in hun welbekende stijl, ook deze keer op zoek naar de vaak onverwachte daders en hun bijzondere motieven.

- Habeas Corpus: Wanneer het lijk van een rijke landgoedeigenaar verdwijnt op de nacht van zijn dood, komt er een web van geheimen en leugens aan het licht in het dorpje Little Malton. DCI Barnaby, DS Nelson en de nieuwe forensisch pathologe Kam Karimore worden in het macabere wereldje van grafroven gezogen terwijl ze de boosdoener trachten te ontmaskeren.

- The Incident at Cooper Hill: Mysterieuze lichten worden waargenomen in de lucht boven de befaamde UFO hotspot Cooper Hill. Wanneer een lokale boswachter onder vreemde omstandigheden om het leven komt, zijn de plaatselijke UFO-spotters er van overtuigd dat aliens verantwoordelijk zijn. DCI Barnaby en DS Nelson onthullen argwaan, verraad en lang-begraven geheimen in hun zoektocht naar de waarheid.

- The Ballad of Midsomer County:
Een internationale wielerwedstrijd strijkt neer in het dorpje Burwood Mantle. Wanneer de race leider vermoord wordt, worden DCI Barnaby en DS Nelson meegesleurd een in een meedogenloos competetieve wereld vol afpersing, omkoping en bloedvergieten waar winnen steeds op de eerste plaats komt te staan.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5412012169494
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten