Midsomer Murders - Seizoen 3

Barry Jackson, Daniel Casey, Jane Wymark, John Nettles, Laura Howard, Orlando Bloom • DVD

€18,99

€17,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De TV Serie Midsomer Murders is gebaseerd op de romans van Caroline Graham over inspecteur Barnaby. De verhalen spelen zich af in het pittoreske graafschap Midsomer. Detective hoofdinspecteur Tom Barnaby is een aimabele man, die methodisch en bedachtzaam te werk gaat. Zijn kalme benadering staat in contrast met zijn overijverige en onhandige assistent Sergeant Troy. In het idyllische landschap van Midsomer met zijn cottages en landgoederen, worden vreedzame dorpen opgeschrikt door brutale moorden. Barnaby sluit de onschuldigen uit en vervolgt de schuldigen. Overigens wordt hij niet alleen bijgestaan door Troy, ook zijn vrouw Joyce en dochter Cully spelen doorgaans een belangrijke rol bij het oplossen van de misdaad.

1. Dead Man's Eleven: Troy is geselecteerd voor de jaarlijkse cricketmatch tegen concurrent Fletchers Cross. In dat team is echter veel rivaliteit, evenals in de familie van de coach van het team. Wanneer er in de familie en de club doden vallen moet Troy samen met Barnaby op onderzoek uit.

2. Blue Herrings: In het bejaardentehuis waar ook Barnaby's tante zit, vallen veel doden. Hoewel dat op zon' plaats niet ongebruikelijk is, vraagt tante aan haar neef, die net verhuisverlof heeft, om dit te onderzoeken. De meeste van de overledenen waren nog kerngezond...

3. Death of a Stranger: In een bos nabij Upper Marshwood wordt tijdens een jachtpartij het lijk van een zwerver gevonden. De inspecteur die Barnaby en Troy vervangt tijdens hun vakantie zegt de moord opgelost te hebben.

4. Judgement Day: In Midsomer Worthy wordt de kruimeldief Peter Drinkwater (Orlando Bloom) gespietst aan een hooivork. Het dorp maakt zich echter net op voor de 'Perfect Village Competition' en kan een moord dus best missen. Alles wordt dan maar in de doofpot gestopt...

Extra’s: Biografie over de schrijfster Caroline Graham, Biografie van hoofdrolspelers, landkaart van het graafschap Midsomer, filmlocaties van de opnames.

Details:

EAN5412012156210
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur400
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • Biografie over de schrijfster Caroline Graham, biografie van hoofdrolspelers, landkaart van het graafschap Midsomer, filmlocaties van de opnames.

Recent bekeken producten