Midsomer Murders Serie 5

Barry Jackson, Daniel Casey, Jane Wymark, John Nettles, Laura Howard • DVD

€13,99

€12,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Aflevering 1 Tainted Fruit
Melissa Townsend, de huisbazin van een overleden stroper, wordt met de dood bedreigd. Een aantal dorpsbewoners neemt haar zijn dood kwalijk omdat zij het huis slecht onderhield. In de dierenkliniek ontdekt men dat een grote hoeveelheid barbituraten en injectiespuiten ontbreken. Dezelfde dag wordt verpleegster Sally in de war achter het stuur van haar gecrashte auto aangetroffen. Barnaby en Troy haasten zich dan naar het landgoed van Melissa Townsend.

Aflevering 2 Ring Out Your Dead
De klokkenluiders van de kerk van Midsomer Wellow Vinden één voor één de dood en dat op het moment dat de klokkenluiderwedstrijd eraan komt. De moordenaar laat een regel uit een kinderliedje achter bij elk lijk. Het versje verwijst naar een gebeurtenis in het verleden. Barnaby en Troy moeten het raadsel oplossen om de moordenaar een halt toe te roepen.

Aflevering 3 Murder On St. Malley's Day
Na de jaarlijkse hardloopwedstrijd van de Devington School valt leerling Daniel Talbot dood neer. Zijn vader wijst onmiddellijk met een beschuldigende vinger naar het dorp. De rector van de school heeft contacten tussen leerlingen en dorpelingen echter streng verboden. Barnaby en Troy zoeken een verband met de geheimzinnige Pudding Club.

Aflevering 4 Market For Murder
Door de moord op een lid van de vrouwen leesclub komt de ware reden van het bestaan van de club aan het licht: namelijk een geheime beleggingsgenootschap. Barnaby en Troy zoeken uit wat de rol is van Harry Painter, een voormalig valutahandelaar, die destijds veroordeeld werd voor verduistering.

Aflevering 5 A Worm In The Bud
Wanneer het lichaam van Susan Bartlett in het bos wordt gevonden nemen de dorpsbewoners aan dat zij zelfmoord pleegde omdat ze geen kinderen kon krijgen. Barnaby komt er echter achter dat haar afscheidsbrief, in de vorm van een e-mail, pas uren na haar dood werd verstuurd. Tijdens het onderzoek stuiten Troy en Barnaby op toverkracht, ontrouw en landgeschillen.

Details:

EAN5412012159990
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur500
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
SerieMidsomer Murders
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2//..TAINTED FRUIT, RING OUT YOUR DEAD...

Recent bekeken producten