Midsomer Murders Serie 8-2

Caroline Graham • DVD

€13,99

€12,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Aflevering 5 Second Sight
Barnaby en Scott onderzoeken een sterfgeval in Midsomer Mere. Dorpsbewoners blijken over voorspellende gaven te beschikken. Het hoofd van de dode, John Ransom, is overdekt met schroeiplekken. Deze zijn het resultaat van zijn broers onderzoek naar helderziendheid. Is hij slachtoffer geworden van de experimenten? In de strijd tussen wetenschap en spiritualiteit denkt zelfs Barnaby dat hij iemand al eerder gezien heeft.

Aflevering 6 Hidden Depths
Barnaby en Scott onderzoeken of de dood van advocaat Nick Turner zelfmoord is of moord. Turner had geldproblemen en zijn concurrent Otto Benham verspreidde geruchten dat hij geld van zijn cliënten vervreemdde. Benham wordt op gruwelijke wijze vermoord. Dit riekt naar wraak …

Aflevering 7 Sauce For The Goose
Een rondleiding door Plummers sausfabriek eindigt in een tragedie, als één van de bezoekers in een sterilisator van 200 graden terecht komt. De dode blijkt bij een concurrerend bedrijf te werken. Het onderzoek van Barnaby en Scott legt leugens en geheimen binnen de Plummer familie bloot. Intussen probeert iemand Amelia Plummer de stuipen op het lijf te jagen.

Aflevering 8 MidSomer Rhapsody
Gepensioneerd muziekleraar Arthur Leggott is doodgeslagen in zijn cottage. Ooit gaf hij les aan de beroemde componist Joan Alder, die in de jaren tachtig verongelukte. Leggott heeft al zijn bezittingen nagelaten aan de Joan Alder Society, dat een museum aan haar heeft gewijd. Haar echtgenoot schijnt niet blij te zijn met het museum, omdat het belangstelling zou wekken voor haar dodelijke auto-ongeluk.

Details:

EAN5412012160040
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur400
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
SerieMidsomer Murders
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten