Moedermonoloog

An Nelissen • DVD

€10,99

€9,99

Je bespaart 9%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

SUCCESPRODUCTIE WORDT NAAST DVD OOK GEZELSCHAPSSPEL
De succesproductie van An Nelissen “Moedermonoloog” wordt nu ook een gezelschapsspel! Samen bij de DVD van deze topproductie steek een unieke extra: het moederbordspel!

Zwanger zijn, bevallen, geen plaats in de crèche, virussen, ontrouwe partners, vermoeidheid, pubers,…Geen enkele fase in het leven van moeders blijft onbesproken in “Moedermonoloog”. Het voorbije jaar veroorzaakte Nelissen een ware oestrogeengolf door de theaterzalen en maakte ze de taboes rond het moederschap bespreekbaar in Vlaanderen. Door de grote vraag van het publiek start in oktober het tweede deel van de tournee, met als kers op de taart de gelijktijdige lancering van de DVD met bijbehorend gezelschapsspel.
An ging afgelopen zomer aan de slag en maakte een volledig nieuw gezelschapsspel: het moederbordspel. Hierbij doorloop je het leven van een moeder van zwangerschap tot oma worden. Bij een 30-tal vakjes zorgde Nelissen voor originele opdrachten en onverwachte valkuilen, die voor hilarische taferelen in de huiskamer zullen zorgen. (Neem alvast een kijkje op An's website voor de opdrachten!)

Voor de prachtige uitvoering van het speelbord deed An Nelissen beroep op bekend cartoonist Lecctr (destandaard), die het onderste uit de kan haalde om het originele spel te illustreren. En dat allemaal gratis en voor niks bij de DVD!

Details:

EAN5414939384615
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur130
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • INCLUSIEF BORDSPEL

Recent bekeken producten