Molletje 2

Regisseur(s): Zdenek Miler

Acteur(s): • DVD eci.be klanten

€ 6,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze verrukkelijke tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het vrolijke en grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos en wordt telkens geconfronteerd met een grote uitdaging.
Deze intussen ‘klassieke’ tekenfilms werden gerestaureerd en bijeengebracht om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. De ‘Molletjes’ van de befaamde Kratky filmstudio’s uit Praag zijn een absolute aanrader voor jong en oud.

- Het Molletje en de telefoon: Het Molletje vindt tijdens het graven een telefoon. Wanneer de telefoon rinkelt, komen er allemaal gekke geluiden uit de hoorn
- Het Molletje en de lucifers: Het Molletje vindt een doosje lucifers en maakt er, samen met zijn vriendjes, allerlei leuke spulletjes mee.
- Het Molletje als chemicus: Het Molletje vindt een doos met chemische stoffen en begint alles te mengen tot er allerlei leuke kleuren en figuurtjes tevoorschijn komen.
- Het Molletje en de bulldozer: Een bulldozer bedreigt het huisje van het Molletje. Samen met zijn vriendjes zijn ze de wilde graafmachine te slim af.
- Het Molletje en het tapijt: Het Molletje vindt een tapijt en zeult het met zich mee. Wanneer het een vliegend tapijt blijkt te zijn, beleeft hij er een dolle tijd mee.
- Het Molletje als fotograaf: Het Molletje wil een foto nemen van het huwelijk van twee kikkers en raakt bijna gewond! Hij beslist dan maar een tekening te maken van het vrolijke gezelschap.
- Het Molletje als horlogemaker: Het Molletje beleeft dolle avonturen door een koekoek te achtervolgen die in een houten klok leeft. Wanneer hij per ongeluk de klok breekt, probeert hij er alles aan te doen om hem weer te repareren.
- Het Molletje en carnaval: Het Molletje beleeft dolle pret met slingers, hoeden en maskers die hij vindt na carnaval. Hij daagt er zelfs een stoere waakhond mee uit.
- Het Molletjein de woestijn: Het Molletje komt in de woestijn terecht en vindt er een put volzand. Hij begint te graven en vindt er iets waarmee hij zichzelf en zijn vriendjes redt.

Details:

EAN5425019000059
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur57
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 8 ADVENTURES

Recent bekeken producten