Jean-Claude Van Damme Collection

Regisseur(s): Steven E. de Souza, Ernie Barbarash, Hark Tsui, Robert Harmon
Dennis Rodman, Jean-Claude van Damme, Lela Rochon, Mickey Rourke, Raul Julia, Rob Schneider, Scott Adkins • DVD

€ 11,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Nowhere to run: Na een ontsnapping uit een gevangenentransport zoekt Sam (Jean-Claude van Damme) een plek om zich schuil te houden. Hij komt terecht op het terrein van de weduwe Clydie, waar hij al snel wordt ontdekt door Mookie en Bree, de kinderen van Clydie. Clydie wordt door een projectontwikkelaar gedwongen haar land te verkopen, maar zij weigert. Wanneer de speculant harde maatregelen treft, beschermt Sam het gezin. Met alle gevolgen van dien...

- Street fighter: Dictator Bison (Raul Julia) heeft zijn zinnen gezet op een vierde rijk. Om zijn doel te bereiken gijzelt hij de afgezanten van de Veiligheidsraad. In ruil voor 20 miljard dollar zal hij hun leven sparen. Kolonel Guile (Jean-Claude Van Damme) maakt op zijn eigen manier een einde aan de waanzinnige plannen van de dictator. Guile heeft 72 uur om de gijzelaars te bevrijden, maar daarvoor moet hij ze eerst vinden en krijgt hierbij hulp van de mooie Britse geheim agente Cammy (Kylie Minogue).

- Double team: Jack Quinn (Jean Claude van Damme) is lid van een anti-terreurbeweging. Wanneer zijn opdracht, om terrorist Stavros (Mickey Rourke) te pakken te krijgen mislukt, moet hij verdwijnen. Hij gaat naar de Colony, een denktank voor spionnen. Zijn vrouw en familie worden in de waan gelaten dat hij dood is, maar Stavros gelooft dit niet. Om Jack uit de tent te lokken ontvoert Stavros Jacks vrouw. Als Jack dit ontdekt, doet hij er alles aan om uit de Colony te ontsnappen. Samen met wapenhandelaar Yaz (Dennis Rodman) probeert hij Stavros te pakken te krijgen.

- Knock off: Marcus Ray (Van Damme) is vertegenwoordiger voor een jeansfabrikant in Hong Kong. Hij krijgt lucht van een complot van de Russische maffia, diemicrobommen in nagemaakte merkspijkerbroeken verstopt, om vervolgens deze verfijnde technologieën te verkopen aan terroristische groeperingen over de hele wereld. Marcus is de enige die echte jeans van nep kan onderscheiden en alle hoop is dan ook op hem gericht…

- Assassination games: Brazil (Jean-Claude Van Damme) is een huurmoordenaar, die elke opdracht aanneemt, als de beloning maar goed is. Flint (Scott Adkins) is gestopt als huurmoordenaar nadat zijn vrouw bij een overval in coma raakte. Maar als er een prijs op het hoofd van een drugsdealer wordt gezet, gaan zowel Brazil als Flint achter hem aan. De een voor het geld, de ander uit wraak. Met corrupte Interpolagenten en de onderwereld als vijand, besluiten ze hun krachten te bundelen.
Sale Film & TV

Details:

EAN8712609604337
TaalDuits, Engels, Frans, Spaans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur460
FilmmaatschappijSony Pictures Home Ent.
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1, 16:9, 2.35:1, 2.40:1
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten