Onze Cellen, Genen En Hormonen

• DVD

€ 26,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Cellen, genen en hormonen spelen een vitale rol in het menselijk lichaam én in elk mensenleven. Deze bijzondere DVD uitgave bevat het beste van de BBC op deze drie gebieden en onderzoekt de geschiedenis achter de ontdekking, verklaart de werking en schetst ontwikkelingen die bepalend kunnen zijn voor onze toekomst.

Disc 1: The Cell
In deze fascinerende driedelige BBC-serie onderzoekt Adam Rutherford de geschiedenis van ons begrip van de cel – van de eerste waarneming van de celstructuur van planten tot het moderne onderzoek in de synthetische biologie.
Afl1: The Hidden Kingdom. De diversiteit aan leven op aarde maakte het onmogelijk te geloven dat alle levende dingen een gezamenlijke bouwsteen hebben.
Afl2: The Chemistry of Life. De zoektocht naar het geheim van het leven bracht wetenschappers diep in de complexe werking van de cel en legde de ongelooflijke complexiteit ervan bloot.
Afl3: The Spark of Life. Het wetenschappelijke mysterie van hoe het leven begon blijft onopgelost, maar wetenschappers staan met synthetische biologie mogelijk op de rand van de schepping ervan...

Disc 2: The Gene Code
In deze tweedelige BBC-serie onderzoekt Adam Rutherford de gevolgen van de volledige ontcijfering van het menselijk genoom. Als onze genen vertellen waar we vandaag komen, kunnen ze ons dan ook vertellen waar we heen gaan?
Afl1: The Book of Life. Elk mens draagt het volledige verhaal van leven op aarde in zijn of haar DNA.
Afl2: Unlocking our Code. Hoe ons DNA ons uniek maakt op aarde en hoe ongelooflijk complex een mens is.

Disc 3: The Fantastical World of Hormones
De leidende endocrinoloog Professor John Wass vertelt het fascinerende verhaal van onze hormonen: de bekende maar weinig begrepen chemicaliën die ons lichaam besturen en ons vormen tot wie we zijn. Hormonen spelen een cruciale rol in ons leven: hoe we groeien, wanneer we trek krijgen, hoe we ons voortplanten, hoe we ons gedragen en voelen; het wordt allemaal door hormonen beïnvloed.

Details:

EAN8717306273398
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur305
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten