Police Academy - The 7 Movies Collection

Regisseur(s): Alan Metter, Alan Myerson, Hugh Wilson, Jerry Paris, Jim Drake, Peter Bonerz
Bubba Smith, Christopher Lee, David Graf, G.W. Bailey, George Gaynes, Ron Perlman, Sharon Stone, Steve Guttenberg • DVD eci.be klanten

€ 33,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alle 7 delen in een gigantische pak lol en pret. De police Academy humor is daadwerkelijk onvergetelijk!!Ken je ze nog?

- Police Academy 1: Er klinkt een oproep. Rekruten komen binnen. Agenten in spe hoeven niet langer te voldoen aan bepaalde normen qua hoogte, gewicht etc. Ook gezond verstand blijkt plots overbodig. U kunt IQ niet spellen? U kunt het noodnummer niet vormen? Geen nood.

- Police Academy 2: Een asociale dolleman en zijn in leer gehulde boevenbende maken de stad onveilig met graffiti en zakkenrollerij. Wie deze onstuitbare misdaadgolf ziet voorbijrollen, vraagt zich af waar het met het onderwijs precies mis is gegaan. Maar is het alternatief wel beter?

- Police Academy 3: Als burgers viel er al niets met hen te bereiken. Als politieagenten zijn ze helemaal te gek om los te lopen. In deze hilarische derde aflevering van de beruchte Police Academy-reeks draait alles om een wedloop tussen de twee officiële politiescholen van de staat.

- Police Academy 4: Hier aanschuiven en inschrijven voor de vierde cursus komische kolder aan de gekste politieschool ter wereld, alstublieft. In deze aflevering maakt u onder andere kennis met de rijzende sterren Sharon Stone – als de sexy reporter die aanpapt met Mahoney en komiek David Spade als een kierewiete skateboarder. Cmdt. Lassard besluit om de buurt weerbaarder te maken door burgers op te leiden tot Citizens on Patrol, of COPs. En raad eens wie de lesgevers zijn?!

- Police Academy 5: In de naam der wet: “freeze” en mondhoeken omhoog voor een dolkomische portie sexy strandpret! Zon, zee en zalige meiden in overvloed… dit kan niet anders dan Miami Beach zijn. Flaters, blunders en eindeloze enormiteiten… dat moet welhaast de bende van Police Academy zijn.

- Police Academy 6: De stemming zit er direct stevig in wanneer een golf van misdaad, bijgenaamd Operation Chaos, de stad overspoelt. De mysterieuze Mr. Big is het meesterbrein achter een bende die banken en juweliers berooft. Wanneer blijkt dat een intern lek bij de politie de bende toelaat om de ordediensten steeds een stapje voor te blijven, wordt Commandant. Lassard onder verdenking geplaatst.

- Police Academy 7: Voor hun zevende film reisden de geflipte agenten van de Police Academy naar de andere kant van de wereld. Alan Metter trok met de hele filmploeg en tal van oude bekenden van de cast naar Moskou voor anderhalf uur onweerstaanbare slapstick, situatiehumor en dolle ijspret. Warhoofd Commandant. Lassard, praatvirtuoos Jones, revolverheld Tackleberry, babe Callahan en de menselijke stoomuitlaat Harris bundelen hun krachten met het hoofd van de Moskouse politie en een Siberisch kille tolk. Dat wordt lachen geblazen, wees ge-Rus-t!
Boxsets met korting

Details:

EAN5051888216095
TaalEngels, Frans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs7
UitvoeringDVD
Speelduur589
FilmmaatschappijWarner Home Video
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1, 16:9, 4:3
GeluidsformaatMono
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.

Recent bekeken producten