Prinsessia - Superbasiel

Bettina Berger, Désirée Viola, Fauve Geerling, Helle Vanderheyden, Jolijn Henneman, Sylvia Boone • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Prinsessia is een nieuwe fictiereeks over een prinsessenschool in een sprookjeskasteel in een land hier ver vandaan. De reeks volgt de belevenissen van vijf prinsesjes die er naar school gaan.

-Superbasiel: Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een echte superheld te zijn. Na wat goeie raad van Madeliefje neemt hij een beslissing. Basiel is van nu af aan Superbasiel!

-Het Kikkerbrouwsel: Iris maakt een drankje waarvan je in een kikker verandert. Madeliefje beslist dat het officiele kikkerdag is: ze loopt en kwaakt als een kikker. Iris denkt dat Madeliefje van het drankje heeft gedronken en het lijkt besmettelijk te zijn.

-De Schoolraad: Juf Flora heeft besloten om een schoolraad op te richten en zoekt een voorzitter. Zowel Roos als Violet stellen zich kandidaat. Ze gooien alles in de strijd om te winnen en gaan wel erg ver.

-Spinnenvrees: Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.

-Survival: Juf Flora heeft verteld over een prins die twee weken lang op een onbewoond eiland heeft gewoond. De prinsessen zijn onder de indruk. Violet wil bewijzen dat ze ook kan overleven met weinig middelen en besluit om op survival te gaan.

-Bijgeloof: Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof! Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.

Details:

EAN5051083106160
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur85
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten