Road To Emmaus

Regisseur(s): Steve Boettcher
Bruce Marchiano, Darren Elliot Fulsher, Kristie Cooper, Simon Jon Provan • DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De film vertelt de geschiedenis van de Emmaüsgangers, twee mannen onderweg van Jeruzalem naar huis, pratend over wat er zojuist gebeurd is: de kruisiging van hun rabbi Jezus. Ze begrijpen er niets van en zijn teleurgesteld. Was Jezus dan niet de beloofde Messias?

Dan voegt zich een man (gespeeld door Bruce Marchiano) bij hen, Die de twee begint uit te leggen dat wat er gebeurd is, al lang geleden voorzegd was in de Bijbel. De mysterieuze man neemt met hen de hele geschiedenis van het Oude Testament door terwijl ze langzaam maar zeker hun woning naderen. Ze staan verbaasd hoe de geschiedenis, de profetieën en de actuele gebeurtenissen lijken samen te vallen.
Als ze thuis aankomen, nodigen ze de wijze man uit en als ze aan de maaltijd zitten en de man het brood breekt vallen de schellen van hun ogen. Ze zien dat ze Jezus zelf over de vloer hebben. Hij leeft! Hij is opgestaan! Dan verdwijnt hij. Ze wachten geen seconde en keren haastig terug naar Jeruzalem om het de discipelen en de anderen te vertellen.

Details:

EAN9789492189233
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur30
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten