Rox 7

Chris van den Durpel, Frans Maas, Jana Geurts, Jelle Florizoone, Jeremy Vandoorne, Magda Cnudde • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten én een nog veel specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het grootste geheim worden ze door ?de kolonel' ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie!

- Wereldoorlog III:
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis die ons land beschermt, denkt door een fout in het systeem dat ons land wordt aangevallen. De robot keert zich tegen alles en iedereen die hem wil benaderen. De kolonel schakelt Team Rox in om de computer uit te schakelen voor hij Wereldoorlog III ntketent. Maar hoe stop je zo een gevaarlijke robot?

- Apocalyps NV:
De laatste tijd gaan opvallend veel wetenschappers voor het bedrijf Apocalyps nv werken, waarna ze niets meer van zich laten horen. De kolonel geeft Team Rox de opdracht om uit te zoeken wat het bedrijf in haar schild voert. Op het eerste gezicht lijkt het aan een mooie, groene, vredevolle wereld te bouwen. Maar stilaan komen Olivia, Xavier en Rick achter de ware, duistere plannen van Apocalyps nv. Het voortbestaan van de wereld is in gevaar!

- Vliegveld:
In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. Het probleem is dat de politie dit niet mag onderzoeken omdat het over een diplomatieke koffer gaat. De kolonel schakelt Team Rox in om na te gaan of de diplomaat achter de smokkel zit. Team Rox infiltreert op het vliegveld, Xavier als piloot en Olivia als stewardess. In een spetterende finale zal Rox zich moeten meten met een vliegtuig!

Tracklist

  1. 1. Wereldoorlog III
  2. 2. Apocalyps NV
  3. 3. Vliegveld

Details:

EAN5414233180906
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur75
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieRox
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • Clip Rox - Let's Rox & Roll

Recent bekeken producten