Scare Their Pants Off

Regisseur(s): John Maddox
Alou Mitsou, Claire Adams, Marie Claire, Mary St. Feint, Sean Laney • DVD

€ 7,99

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

John en Bert zijn geen leuke jongens. Deze smeerlappen ontvoeren vrouwen om hen de stuipen op het lijf te jagen. Hun eerste slachtoffer nemen ze mee naar huis, stoppen haar vol met drugs, om het arme meisje vervolgens te laten benaderen door een sinistere verschijning. Deze figuur, getooid met een ijzeren masker, vertelt haar met diepe stem dat hij al zeven jaar dood is en dat zij zijn laatste avontuurtje zal zijn. Dame nummer twee wordt ook gedrogeerd en wordt wakker op een altaar, waar een dienst wordt gehouden ter ere van de godheid Apu. Het derde meisje wordt meegenomen in een taxi, waarvan Bert zelf de chauffeur is. Vastgeklonken aan het plafond wordt ze op brute wijze ondervraagd door John, die een uniform uit de jaren veertig op de kop heeft getikt. Als hun gestoorde bonte avond ten einde is, worden de meiden verscheept per boot en maakt het tweetal al weer plannetjes voor het volgende weekend.

Scare Their Pants Off mag de geschiedenis ingaan als de meest smakeloze sexploitationfilm aller tijden. Een exercitie in slechte smaak die u met open mond zal aanschouwen, waarbij de geschifte, experimentele soundtrack alleen maar bij draagt aan uw desoriëntatie: zit ik thuis voor de buis of in de meest verlopen grindhouse van 1968...?

Details:

EAN8717903480823
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur61
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Seks
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • Barry Mahons 1967 " Hot skin and Cold Cash ";Beeld: zwart/wit;Grindhouse short subject " Couples welcome ";Short: girls for sale

Recent bekeken producten