Schaep Ahoy

Bianca Krijgsman, Georgina Verbaan, Jenny Arean, Laus Steenbeeke, Loes Luca, Marc-Marie Huijbrechts, Pierre Bokma, Ton Kas • DVD

€ 27,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van de MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantisch bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun Amsterdamse vrienden ook aan boord blijken te gaan. Wanneer kort na het uitvaren de kapitein met hartklachten het schip horizontaal verlaat, is het Arie die, na luidkeels aandringen van Riek, het roer overneemt. In acht afleveringen varen Door, Kootje en hun vrienden langs onder meer Volendam, Maastricht, Deventer en de Friese meren. Ook in deze reeks zingen ze weer tal van bekende Nederlandse liedjes, zoals Dromen zijn bedrog (Marco Borsato), Terug naar de kust (Maggie MacNeal), Het is een nacht (Guus Meeuwis) en een Volendammer palingsound-medley.

Reviews & recensies

Alle trossen los voor Schaep Ahoy!

Ha, heerlijk hoor zo’n oerechte Hollandse tv-serie! Na de succesvolle seizoenen ‘'t Schaep met de 5 pooten’, ‘'t Vrije Schaep’, ‘'t Spaanse Schaep’ en ‘'t Schaep in Mokum’ gaan alle trossen los voor ‘Schaep Ahoy’! In dit gloednieuwe vijfde seizoen krijgt Door van Kootje een cruise door eigen land cadeau. Maar al snel wordt het romantische uitje compleet verstoord. Riek en Arie - hun Amsterdamse vrienden - zijn namelijk ook aan boord gegaan van de MS Alexander. En dan moet de reis nog beginnen. De chaos is helemaal compleet als nog voor het schip goed en wel uitvaart de kapitein wordt getroffen door een hartaanval. Riek heeft wel een oplossing en schuift Arie naar voren - als kapitein - die het roer overneemt. Ook deze keer zit de serie ouderwets volgepakt met bekende Nederlandse liedjes en ook alle vertrouwde gezichten zijn weer van de partij: Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan, Ton Kas, Jenny Arean, Laus Steenbeeke, Bianca Krijgsman en Carry Tefsen.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8711983963689
TaalNederlands
OndertitelingNederlands voor doven en slecht horenden
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur320
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerGrof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten