Schaep Verzamelbox

Carry Tefsen, Georgina Verbaan, Jenny Arean, Laus Steenbeeke, Loes Luca, Marc-Marie Huybregts, Pierre Bokma • DVD

€97,99

€92,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

’t Schaep met 5 de Pooten
Eindelijk kan iedereen weer genieten van ‘t Schaep met de 5 Pooten en de avonturen van Kootje, Lukas en tante Door in het beroemde Amsterdamse café. Alle originele scripts zijn bewerkt tot afleveringen met een hedendaags karakter, ook al speelt de serie zich nog steeds af in 1969. Geniet ruim 40 jaar later opnieuw van ‘t Schaep met de 5 Pooten!

‘t Vrije Schaep
Kootje de Beer heeft café ‘t Schaep met de 5 Pooten verkocht, hij was toe aan een frisse wind. Letterlijk de daad bij het woord gevoegd, begint hij een camping aan de Noordzee: Camping ‘t Vrije Schaep. Zijn trouwe maat Lukas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde...

‘t Spaanse Schaep
Het is eind jaren ‘70 en Kootje, Doortje en de rest hebben vernomen dat het niet goed gaat met Lukas. Hij is twee jaar geleden zijn grote liefde Sjon achterna gereisd naar Spanje, om daar samen een pension te runnen. Maar de liefde tussen Sjon en hem is over en het pension loopt voor geen meter. Gelukkig heeft hij zijn Amsterdamse vrienden nog: ze besluiten gezamelijk naar Spanje af te reizen om Lukas te helpen.

‘t Schaep in Mokum
Iedereen is terug in de Jordaan. De heimwee was te groot en de Spaanse zon te heet. Behalve Opoe, die is aan het hemelen. Lukas mist haar zo erg dat hij al een paar keer dacht dat hij haar zag lopen. Maar dat kan natuurlijk niet… Door en Kootje zijn stapelgek op elkaar en zijn weer samen een kroeg begonnen: die heet gewoon weer “’t Schaep”. En Jacqueline, de dochter van Opoe, maakt inmiddels ook deel uit van de club, zij het niet van harte!

Tracklist

  1. 1. Schaep Met De 5 Poten
  2. 2. Vrije Schaep
  3. 3. Spaanse Schaep
  4. 4. Schaep In Mokum

Details:

EAN8711983960572
TaalNederlands
Aantal DVDs12
UitvoeringDVD
Speelduur1440
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten