Shaun Of The Dead/Hot Fuzz/World's End

Regisseur(s): Edgar Wright
Nick Frost, Simon Pegg • DVD

€ 18,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Boxset met de drie films die regisseur Edgar Wright draaide met het duo Simon Pegg en Nick Frost.

- The world's end: Het moest de ultieme reünie worden voor Gary King (Simon Pegg) en Andy Knightley (Nick Frost): één nacht, vijf vrienden, twaalf kroegen. Een met drank overgoten tocht naar ‘The World’s End’ kroeg die alleen de sterksten zullen overleven. Ze hebben de tijd van hun leven en zijn klaar om de wereld te veroveren… maar vanavond moeten ze deze misschien wel redden. Van Edgar Wright, regisseur van Shaun of the Dead en Hot Fuzz, komt nu deze sensatierit van humor en explosieve actie die het glas heft op de Apocalyps.

- Hot Fuzz: Politieagent Nicholas Angel (Simon Pegg), een Londense superflik, wordt weggepromoveerd naar het doodse provincienest Sandford. In deze ogenschijnlijk misdaadvrije omgeving is zijn grootste ergernis zijn goedbedoelende, maar oliedomme partner Danny (Nick Frost), de aan actiefilms verslaafde zoon van de lokale commissaris. Maar dan valt het dorp plots ten prooi aan enkele gruwelijke voorvallen… en worden Danny’s wildste dromen – van woeste auto-achtervolgingen tot explosieve vuurgevechten – in één oorverdovende klap waar!
Ze zijn misschien maar dorpsagentjes, maar de lange arm der wet reikt ver…

- Shaun of the dead: Shauns leven zit op een dood spoor. Samen met zijn beste vriend Ed lummelt hij maar wat rond in zijn stamkroeg The Winchester. Hij leeft op gespannen voet met zijn moeder en verwaarloost zijn vriendin Liz. Als Liz het uitmaakt, besluit Shaun eindelijk zijn leven op orde te stellen. Hij wil zijn vriendin weer voor zich winnen, de kwesties met zijn moeder oplossen en als een verantwoordelijke volwassene zijn toekomst plannen. Helaas zit het Shaun wat tegen, want plots komen de doden weer tot leven, vastbesloten om de levenden op te peuzelen. Maar voor de herboren Shaun vormen zij slechts een zoveelste obstakel op zijn nieuwe pad. Geconfronteerd met een heuse zombie-epidemie en gewapend met een honkbalknuppel en een schop, trekken Shaun en Ed erop uit om Liz en zijn moeder te redden. Als het moet, redt hij eventueel ook zijn stiefvader en als het echt niet anders kan zelfs haar vrienden David en Dianne. Hij wil hen allemaal overbrengen naar de veiligste plek die hij kent, The Winchester.

Tracklist

  1. 1. The World's End
  2. 2. Hot Fuzz
  3. 3. Shaun Of The Dead

Details:

EAN5050582966497
TaalEngels, Frans
OndertitelingEngels voor doven en slecht horenden, Frans, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur330
Verschijningsdatum
Schermformaat2.35:1
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten