Sherlock Seizoen 2

Benedict Cumberbatch, Loo Brealey, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs • DVD eci.be klanten

€ 9,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De prijswinnende topreeks is terug met Sherlock en John Watson, die de ultieme test aangaan in drie van hun meest spraakmakende zaken: De Vrouw, De Hond en de Waterval. Sherlock raakt verwikkeld in de complexe plannen van de even gevaarlijke als verleidelijke Irene Adler en zal al zijn bijzondere gaven nodig hebben om te overleven. Een uitnodiging vanuit het hart van de wildernis van Dartmoor brengt onze doodsbange helden oog in oog met het bovennatuurlijke. Tegelijkertijd is James Moriarty, afwachtend in het duister, nog steeds vastberaden om Sherlock ten val te brengen – tegen iedere prijs. Met heerlijke vertolkingen, geestige verhalen en enkele van de meest intrigerende karakters ooit bedacht, is het geen wonder dat Sherlock nog steeds bewijst een wereldwijd succes te zijn.

Episode 1 – A Scandal in Belgravia
"We zijn in Buckingham Palace, het hart van de Britse natie - Sherlock Holmes, trek je broek aan." Een geval van chantage dreigt de monarchie omver te werpen, maar al snel ontdekken Sherlock en John dat er meer aan de hand is. Ze worden geconfronteerd met internationale terrorisme, criminele CIA-agenten en een geheime samenzwering met de Britse regering. De zaak die een langere schaduw op hun leven zal werpen dan ze zich ooit kunnen voorstellen. De grote detective begint een langdurig geestelijk duel met een tegenstander net zo kil, meedogenloos en briljant als hijzelf: de verleidelijke Irene Adler. Het draait om een koninklijk schandaal, maar is vooral een duizelingwekkend kat en muis spel. Heeft Sherlock eindelijk zijn gelijke gevonden?

Episode 2 – The Hounds of Baskerville
Sherlock’s meest geroemde zaak. Een Hond uit de hel. Een doodsbange man. Maar is er echt een monster op jacht in Dartmoor? Wat in Baker Street een sprookje lijkt, krijgt een heel ander perspectief in de ultra-geheime legerbasis die uitkijkt over de hei.

Episode 3 – The Reichenbach Fall
James Moriarty beschikt over het meest criminele brein ter wereld. Sherlock en John wisten dat hij zich niet lang verborgen zou houden, maar zelfs zij konden niet voorspellen hoe groots en brutaal de misdaad zou zijn waarmee Moriarty weer zou opduiken in de kranten. De misdaad van de eeuw. De Tower of London, de Bank of England en de Pentonville gevangenis: alledrie opengebroken op dezelfde dag - als bij toverslag! Maar daar houden Moriarty's plannen niet op. Sherlock en John gaan de strijd aan met hun oude vijand in een laatste conflict dat de grenzen tart van hun loyaliteit en moed. Sherlock moet vechten voor zijn reputatie, zijn geestelijk welzijn en zijn leven. Maar is hij alles wat hij beweert te zijn?

Tracklist

  1. 1. A Scandal In Belgravia
  2. 2. The Hounds Of Baskerville
  3. 3. The Reichenbach Fall

Details:

EAN8715664097595
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur285
Verschijningsdatum
Schermformaat1,78:1 Breedbeeld (16:9 COD)
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieSherlock
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • ALL REGIONS // W/BENEDICT CUMBERBATCH & MARTIN FREEMAN

Recent bekeken producten