Sos Piet 4

0 reviews DVD Sos Piet


SOS Piet is door de jaren heen een klassieker geworden onder de televisieprogramma’s. VTM-chef Piet Huysentruyt belt met een ‘big smile’ aan bij de vlaamse kookliefhebber en lost in een mum van tijd alle keukenproblemen op. Iedereen ziet hem graag komen om verlost te worden van dat steeds mislukkende gerecht.

Meer dan 3 uur lang krijg je de beste fragmenten uit de vierde televisiereeks van SOS Piet. We hebben uiteraard gezorgd voor enkele echt Vlaamse klassiekers zoals stoofvlees, kip in jagerssaus of witlof. Maar deze keer zijn er ook enkele typische internationale gerechten bij die door de jaren heen een vaste stek verworven hebben in onze keuken. Dan denken we aan een overheerlijke gazpacho, de gekende koude soep uit Spanje, de moussaka, een befaamde Griekse ovenschotel of panna cotta, een eenvoudig dessert uit Italië.

We zijn ervan overtuigd dat u veel plezier zal beleven aan dit 4de volume van de SOS Piet dvd en dat je er veel zal van opsteken. Geniet van enkele onvergetelijke televisiemomenten en … succes achter het fornuis!

€ 18,99
Voor leden: €16,99

11% korting voor jou

€16,99

(normaal €18,99)

Bestellen 3 - 5 Werkdagen

Productspecificaties


EAN0602517902541TaalVlaams
UitvoeringDVDSpeelduur180
VerschijningsdatumSchermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.Gewicht100 gr.

Extra's

  • Met uitneembaar receptenboekje

Recent bekeken producten