Spongebob - Mee Naar Benee

TV Series • DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

SpongeBob’s House Party – Dubbele aflevering
SpongeBob krijgt een doe-het-zelf feestpakket en besluit een feestje te organiseren! Helaas voor zijn gasten heeft SpongeBob het feest tot op de laatste minuut vol gepland (de poppenkast begint om 9:20). Wanneer SpongeBob per ongeluk de sleutel van zijn huis vergeet en niet meer naar binnen kan, begint het feest pas echt voor zijn gasten. Ze hebben niet eens in de gaten dat hij er niet is! En terwijl SpongeBob Bikini Broek in een groot feestcentrum omtovert, geeft Patch zijn eigen partijtje aan land. Helaas is hij al net zo’n inspirerende gastheer als SpongeBob. En erger voor zijn gasten is dat Patch zich niet buitensluit.

Hall Monitor (Kaar over)
Het is weer tijd om de wekelijkse opzichter te kiezen bij de vaarschool van mevrouw Puff. Tot haar ontzetting is SpongeBob aan de beurt. En SpongeBob is natuurlijk een vreemde spons; waarom zou hij alleen de gangen in de gaten houden als hij de hele stad kan bekijken? Inwoners van Bikini Broek, wees gewaarschuwd!

I Had an Accident (Plein vrees)
SpongeBob maakt een stevige tuimeling op een zandheuvel. Maar in plaats van direct door te gaan, besluit hij voorlopig rustig thuis te blijven, zodat hij zich niet nog een keer pijn kan doen. Sandy en Patrick moeten hem naar buiten zien te lokken. Zou het feit dat Sandy door een gorilla wordt aangevallen voldoende zijn?

Valentine’s Day (Valentijnsdag)
De jongens zijn een dagje in het pretpark en SpongeBob laat Sandy zijn valentijnscadeau voor Patrick naar het pretpark brengen. Maar Sandy is te laat. SpongeBob bedenkt snel een list en maakt Patrick wijs dat hij een speciale handdruk krijgt. Dit bevalt Patrick niet. En als Patrick niet blij is, dan is niemand blij!

Just One Bite (Een pak slaag)
Wanneer SpongeBob hoort dat Octo nog nooit een krabpasteitje heeft gegeten, wil hij zijn ziekelijke collega per se een hapje laten proeven. Octo neemt uiteindelijk een hapje en vindt het heel erg vies. Althans, dat zegt hij tegen SpongeBob.

Mermaidman and Barnacleboy (Meerminman en Mosseljongen)
SpongeBob en Patrick komen erachter dat hun favoriete superhelden van de televisie, Meerminman en Mosseljongen, in een bejaardenhuis in de buurt wonen. Ze proberen de twee misdaadbestrijders weer aan het werk te krijgen. Nee zeggen tegen SpongeBob is misschien wel de lastigste opgave die ze ooit hebben gehad!

Tea at The Treedome (Thee drinken bij Sandy)
Sandy nodigt SpongeBob voor het eerst uit in haar door glas omgeven huis. Helaas is het boomhuis gevuld met lucht. Prachtig voor eekhoorns, maar voor sponsen kan het dodelijk zijn!

The Paper (Het papier)
Voor Octo is het een waardeloos kauwgumpapiertje. Maar in de juiste handen is het papiertje een bron van vermaak. Vraag dat maar eens aan SpongeBob, die de weggegooide wikkel heeft opgeraapt. Hij vermaakt zich er prima mee, en hij irriteert Octo! Born Again Krabs (De wedergeboorte van mijnheer Krab) In plaats van een beschimmeld krabpasteitje weg te gooien, probeert mijnheer Krabs het te verkopen. Maar niemand wil het pasteitje kopen. Om te bewijzen dat het nog prima te eten is, neemt hij een hap en wordt vervolgens met een voedselvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. De vliegende Hollander komt zijn ziel halen, maar mijnheer Krabs gooit het op een akkoordje met hem – als hij verder mag leven, zal hij bewijzen dat hij niet gierig is. Ha!

Tracklist

  1. 1. Spongebob's House Party
  2. 2. Hall Monitor
  3. 3. I Had An Accident
  4. 4. Valentine's Day
  5. 5. Just One Bite
  6. 6. Mermaidman & Barnacleboy
  7. 7. Tea At The Treedome
  8. 8. Paper
  9. 9. Born Again Krabs

Details:

EAN8714865559819
TaalEngels, Frans, Nederlands, Spaans
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur112
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieSpongebob
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 =9 EPISODES=

Recent bekeken producten