Stories Of War

Anne Consigny, August Diehl, August Zirner, Charlotte de Turckheim, Daniel Brühl, Fausto Russo Alesi, Filippo Timi, Louise Monot, Steve Buscemi, Zhang Jing Chu • DVD

€ 28,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Die Fälscher
Salomon Sorowitsch is een meestervervalser en leidt een luxueus leventje in Berlijn. Tot hij wordt gearresteerd en in een concentratiekamp belandt. Daar krijgt hij een bijzondere opdracht. Sorowitsch moet voor de Duitse onderdrukkers de dollar en het pond vervalsen. Met als doel; de economie van de geallieerden ondermijnen - een bizarre strategie die net voor het einde van het Nazi-regime bedacht werd in de hoop de horror te overleven. Als hij faalt, staat hem de dood te wachten.

Vincere
Als Ida Mussolini ontmoet in Milaan is zij op slag verliefd. De nog jonge Mussolini is een fanatiek socialist die zegt het volk te willen leiden naar een betere toekomst. Om zijn noodlijdende krant te kunnen financieren, verkoopt Ida haar hele hebben en houden. De 2 worden geliefden en Ida baart een zoon. Wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, gaat Mussolini in dienst bij het leger en verdwijnt hij. Als Ida hem terugvindt in een militair hospitaal, is hij net opnieuw getrouwd...

John Rabe
‘Groots en meeslepend meesterwerk over de Schindler van China’ In 1937 wordt Nanking aangevallen en overgenomen door het Japanse keizerlijke leger. Een grootschalige massamoord volgt. Industrieel John Rabe (ook wel de Oskar Schindler van China genoemd) weet echter met enkele andere buitenlanders een beschermde zone voor burgers op te richten, waardoor duizenden mensen de dood ontlopen.

Un Amour à Taire (A Love to Hide)
Parijs, 1942. De joodse Sarah probeert uit handen van de nazi’s te blijven nadat haar hele familie is vermoord. Ze zoekt hulp bij haar oude jeugdliefde Jean, die een onderduikadres regelt bij Philippe. Sarah leert Jeans broer Jacques kennen, die duidelijk een oogje op haar heeft. Sarah, nog steeds heimelijk verliefd op Jean, komt erachter dat Jean en Philippe een geheime verhouding hebben. Hoewel aanvankelijk teleurgesteld ontstaat er toch een diepe vriendschap. Dit tot ziekelijke jaloezie van Jacques. Hij besluit zijn broer een hak te zetten die fatale consequenties heeft.

Details:

EAN8717249479321
TaalDuits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Mandarijn
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur447
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9 Anamorphic
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 4 BEKROONDE FILMS

Recent bekeken producten