Strike Back

Andrew Lincoln, Jodhi May, Laura Greenwood, Orla Brady, Richard Armitage, Shelley Conn • DVD eci.be klanten

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De voormalige militairen Hugh Collinson en John Porter hebben elkaar voor het laatst gezien in 2003, aan de vooravond van de invasie in Irak. Onder bevel van Collinson leidde Porter destijds een speciale eenheid op een levensgevaarlijke missie: het redden van een aantal gijzelaars uit het hart van de Irakese stad Basra. De operatie verliep rampzalig en Porter zal de beslissingen die hij die nacht nam de rest van zijn leven betreuren. Maar dan krijgt hij de kans terug te keren naar Irak en in elk geval iets van zijn schuldgevoel weg te nemen...

- Episode 1
Het is 18 maart 2003. Vlak voor de invasie in Irak verprutst John Porter met zijn speciale eenheid een missie om gijzelaars te bevrijden uit handen van terroristen. Na het echec neemt de schuldbewuste Porter ontslag uit het leger. Maar als een van de terroristen zeven jaar later weer opduikt in Irak, meldt hij zich weer aan.

- Episode 2
Na een moordaanslag op president Robert Mugabe wordt Porter naar Zimbabwe gestuurd om elk spoor van Britse betrokkenheid te verdoezelen. Collinson is ook al in Afrika, waar hij een dubbelagent moet opsporen. Het ziet ernaar uit dat een botsing tussen de twee niet kan uitblijven.

- Episode 3
In Afghanistan wordt Porter achter een losgeslagen Britse militair aangestuurd die de geallieerden met hun eigen raketten bedreigt. Layla vertelt Porter dat ze heeft ontdekt wat er in 2003 echt is gebeurd in Basra. Dus als ook Collinson in Afghanistan arriveert, is het tijd om enkele oude rekeningen te vereffenen.

Details:

EAN8717344743198
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur270
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten