The Perfect Storm

Regisseur(s): Wolfgang Petersen
Allen Payne, Bob Gunton, Diane Lane, George Clooney, John C. Reilly, John Hawkes, Josh Hopkins, Mark Wahlberg • DVD eci.be klanten

€ 8,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Windkracht 9 is een schreeuw. Tien is een gil. Elf een grom. Windkracht 12 is als een kerkorgel bespeeld door een kind: het grijpt lucht, water, aarde en alles wat binnen zijn bereik komt. Heb je dit geluid eenmaal gehoord dan kun je het nooit meer vergeten. Op 31 oktober 1991 was dit geluid te horen.

Wolfgang Petersen heeft de storm perfect op het witte doek weten te regisseren. Metershoge golven die geen mens kan bedwingen. De muziek- en geluidsfragmenten zijn op een mooie manier in de film gezet, waardoor je geniet van de perfect storm.

In het 1e half uur worden de personages voorgesteld, zodat de kijker in de gaten krijgt met wat voor soort mensen de Andrea Gail zal gaan varen naar de Flemish Cap om te zorgen voor een goede visvangst en wat achteraf blijkt, een enorm drama. De film heeft geen Hollywood einde, wat veel kijkers misschien een negatief oordeel zal vellen over de Perfect Storm. George Clooney zal zijn boot nooit verlaten als kapitein Billy Tyne.

De Perfect Storm is een orkaan van een aktiedrama, waar je op het puntje van je stoel meeleeft met de bemanning van de Andrea Gail.

Details:

EAN7321931185844
TaalEngels, Frans
OndertitelingArabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
UitvoeringDVD
Speelduur125
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL/REGION 2 W/G.CLOONEY/M.WAHLBERG INCL.BONUS FOOTAGE

Recent bekeken producten