The Secret Life Of Birds + Conquest Of The Skies

• DVD eci.be klanten

€17,99

€13,99

Je bespaart 22%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een unieke bundel met de mooiste documentaires over vogels.

Secret Life of Birds (3 dvd)
The secret life of birds leert u alles over de vogels die u dagelijks kunt bewonderen in uw eigen tuin.
U ziet vogels in verschillende leefgebieden en hoe zijn rondtrekken van kustgebied naar de stad. Het is absoluut wonderlijk te zien hoe zij roofdieren vermijden, maar ook hoe ze strenge winters overleven en toch een thuis weten te vinden in de drukte van de stad. Alle facetten van deze fascinerende dieren komen aan bod. Hun veren en bouw helpen de vogels om zich aan te passen aan veranderende landschappen. U komt te weten hoe de dieren communiceren door middel van geluiden en waarom honderden, soms wel duizenden, vogels zich in één groep door de lucht voortbewegen. Ontdek de bijzondere, kleurrijke wereld van vogels en bewonder hun veelzijdigheid en verrassende leefgewoontes.

Conquest of the Skies (3 dvd)
De mogelijkheid om te vliegen is één van de grootste prestaties van de natuur. Vanaf het nederige begin tot de 100 miljard wezens die vandaag de dag door de lucht zweven. Van kleine kolibries die nectar drinken tot bepantserde, gevleugelde kevers, bizarre gevleugelde hagedissen en vleermuizen die in het holst van de nacht jagen, geleid door hun sonar. In Conquest of the skies, gaat David Attenborough terug in de tijd om het geweldige verhaal van de vliegende dieren te vertellen, dat 300 miljoen jaar geleden begon.

Wie waren de eerst vliegende wezens, waar zijn ze ontstaan en hoe hebben ze zich aangepast aan de immense variëteit van vliegende dieren die vandaag de dag het luchtruim bevolken? Pas nu kan hij de verborgen mechaniek onthullen die ze helpt om de zwaartekracht te tarten, met behulp van computertechnieken, de allernieuwste hoge resolutie filmtechnieken en baanbrekende wetenschappelijke analyses.

Details:

EAN8718754409551
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs6
UitvoeringDVD
Speelduur350
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.

Recent bekeken producten