Tiet Veur Verona

Harry Vermeegen, Henk Spaan • DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eind jaren ’80 startten Harry Vermeegen en Henk Spaan VERONA bij de dan nieuwe rebellerende omroep Veronica. Het groeit uit tot een van de populairste series waar miljoenen mensen voor thuis bleven.

De beste fragmenten uit dit razend populaire TV-programma zijn nu bijeengebracht op 2 DVD’s. Ze staan garant voor ruim 200 minuten ouderwets lachen. Daarnaast leveren de verzameling sketches en liedjes een prachtig tijdsbeeld – en de persiflage daarop – van de jaren ’80.

Dat hun liedjes en sketches nog steeds razend aktueel zijn bewijst het nummer Bitte, bitte, ja (ja, wij gaan naar Moffrika), waarmee zij Nederland klaarstoomden voor het EK VOETBAL ’88 en nu het ideale lied is om in de juiste stemming te komen voor de naderende WK VOETBAL in Duitsland.

Met onder andere: De Boerderie (met Pao, Harko, Dirkje en meneer Pastoor), Op Hoop van Regen, Bovenop het Nieuws, Noordzee TV (met o.a. Brenda Steunbeer), Radio Perfecto (met Arie Boksbeugel), De Weeshuiskazerne, Verona Varia (Blunders, De Spooktelefoon etc.) en vele gouwe ouwes zoals Tiet veur un Pafke, Koud Hè? en Bitte, bitte, ja (ja, wij gaan naar Moffrika).

Details:

EAN8717306270373
TaalNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur232
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 W/HENK SPAAN & HARRY VERMEEGEN!!

Recent bekeken producten