Topsecret - Oorlogsgeheimen Van De 20Ste Eeuw

Regisseur(s): Documentary

Acteur(s): • DVD

€19,90

€18,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Topsecret – Oorlogsgeheimen van de 20ste eeuw neemt u mee achter de vijandelijke linies. Reserveert voor u een stoel aan de onderhandelingstafel van de samenzweerders. Van de bunker van Hitler tot aan de ronde tafel van de Desert Storm, zal deze 10-delige serie u inzicht geven in top secret debatten en onderdrukte debacles die nooit in het nieuws gekomen zijn, tot nu toe!

DVD1
- Spies, the Dirty Game of Espionage: Het vuile spel van spionage: Spioneren voor uw land is geen eerlijke baan. Soms heb is het nodig om “vuil” spel te spelen om achter de geheimen van de vijand te komen.
- Secrets and Scandals: Dingen zijn niet altijd wat ze lijken aan de oppervlakte
- The Atom Strike: Beelden van wetenschappers, ingenieurs en militairen die samenwerken om het ultieme wapen te creëren. Zie hoe de Atoom Bom werd gebouwd en getest.

DVD2
- The War That Changed War – Secrets: Een diepgaande blik op de Tweede Wereldoorlog met zijn geheime informatie en hoe deze de loop van de oorlog voor altijd veranderd.
- Desert Storm – What You Didn’t Know: : Desert Storm leek één van de meest eenzijdige overwinningen in de geschiedenis, maar tijdens deze oorlog zijn er ongeplande en onvoorziene gebeurtenissen geweest.
- Men With Green Faces: Uit het tijdperk van de betrokkenheid van de Verenigde Staten in Vietnam, is dit het verhaal van een "geheim leger" dat werkte achter de schermen.

DVD3
- In The Shadows Of History – The OSI Story: Dit is het verhaal van de eerste organisatie, de voorloper van de CIA, die inlichtingen begon te verzamelen van buiten de Verenigde Staten.
- The Secret Life of Adolf Hitler: Geheime beelden over het leven van een van de meest beruchte man uit de geschiedenis van de mensen, Adolf Hitler.
- Communist Blueprint for Conquest: Wanneer het communisme groeide in de wereld, werd het duidelijk dat er een plan was om de rest van de wereld te veroveren.
- Secret Weapons of WWII: Een blik op enkele van de meest geheime wapens gebruikt door de geallieerden en de Asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Details:

EAN8717662567148
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur450
FilmmaatschappijSource 1 Media
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • .. 20E EEUW-TOP SECRET

Recent bekeken producten