Urbanus Box

Regisseur(s): Jef van de Water, Stijn Coninx, Jean-Paul Lilienfeld
Bea van der Maet, Frank Aendenboom, Hilde van Mieghem, Renée Soutendijk, Sylvia Millecam, Urbanus, Willeke van Ammelrooy • DVD

€18,99

€17,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Koko Flanel : Placide Smellekens is een eenzaat. Hij woont in een caravan en leeft van de verkoop van vogelnestkastjes die hij eigenhandig in elkaar knutselt. Op een dag komt hij tijdens een fotosessie voor een modereportage toevallig in beeld. De bewuste modeaffiche wordt overal verspreid met als gevolg dat Placide wordt aangeworven als topmannequin bij het modellenbureau Aphrodite, waar madame Germaine de plak zwaait. Hier leert hij ook de mooie Sarah kennen. Hij wordt op slag verliefd en wil met haar de laatste wens van pa Smellekens in vervulling wil laten gaan: een gezin stichten. Deze hartverwarmende komedie is de meest populaire film die ooit in Vlaanderen werd gemaakt.

- Hector : Hector werd door zijn ouders achtergelaten in een weeshuis, waar hij 35 jaar later nog steeds woont. Hij wordt omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes, en heeft alles wat hij zich maar wensen kan. Tot Ella, een vergeten tante, zich herinnert dat hij bestaat. Ze neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Achille waar hij moet helpen. Hector is een kluns, maar toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte, bruikbare uitvindingen. Zo helpt hij Jos, de zoon van Achiel, zijn droom waar te maken om wielerkampioen te worden en staat hij Ella bij tijdens haar toneelrepetities. Hectors goede en kinderlijke humor overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Hij leert ook omgaan met het begrip liefde.

- De Zevende Hemel: Samuel wordt door zijn vriendin de laan uitgestuurd. Alhoewel hij zelf helemaal in de put zit, voorkomt hij op het nippertje de dood van een meisje. Hij maakt haar wijs dat haar (geslachtloze) engelbewaarder is. Samuel wordt echter verliefd op haar en de rol die hij zichzelf opgelegd heeft brengt hem in een moeilijk parket. Tot hij ontdekt dat het meisje in feite zelf een engelbewaarster is die werd gestuurd om hem uit zijn postamoureuze depressie te halen.

Tracklist

  1. 1. Koko Flanel
  2. 2. Hector
  3. 3. De Zevende Hemel

Details:

EAN5412012161306
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur284
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL/REGION 2 // INCL. COCO FLANEL / 7DE HEMEL / HECTOR

Recent bekeken producten