Wereld Oorlog 2 In HD & Kleur 1  Blu-Ray

• Blu-Ray

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de modernste technieken en nieuwe onthullingen biedt WO2 in HD & Kleur letterlijk en fi guurlijk een nieuwe blik op de Tweede Wereldoorlog. Een van de beste verzamelingen van zeldzaam en nooit eerder gezien beeldmateriaal van de Tweede Wereldoorlog is volledig gerestaureerd voor optimale beeld- en geluidskwaliteit.

- Episode 1: De Opkomst Van De Dictators:
WO2 in HD & Kleur begint met een paradox: hoe konden de afspraken die gemaakt werden na de Eerste Wereldoorlog – nota bene de oorlog die andere oorlogen overbodig zou maken – slechts enkele jaren
later leiden tot een zelfs nog grotere oorlog? Het antwoord is tot op de dag van vandaag actueel. Deze documentaire laat zien hoe de Grote Depressie van de jaren dertig de kracht van de Westerse democratie testte. In Duitsland, Spanje en Italië maakte de democratie plaats voor een militairistische dictatuur, net als in het verre Japan. De grootmachten negeerden deze signalen en maakten het voor Hitler en Mussolini mogelijk om de wereld in chaos en catastrofe te storten. Deel 1 eindigt bij Hitlers plan om Polen aan te vallen.

- Episode 2: De Blitzkrieg:
Het tweede deel van WO2 in HD & Kleur laat zien hoe de Duitsers een huiveringwekkende nieuwe tactiek toepasten – de Blitzkrieg – en hoe eerst Polen en daarna Groot-Brittannië en Frankrijk erdoor verrast werden. We zien de val van Polen en hoe Hitler vervolgens in slechts enkele weken Frankrijk veroverde, iets dat in de Eerste Wereldoorlog nog niet lukte in vier jaar! Tot slot zien we in dit deel hoe het Franse verzet de Britten helpt ontsnappen vanuit Duinkerken.

Tracklist

  1. 1. De Opkomst Van De Dictators
  2. 2. De Blitzkrieg

Details:

EAN8715664077214
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur104
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • DE OPKOMST VAN DE DICTATORS & DE BLITZKRIEG

Recent bekeken producten