Western Classic Collection Box 2 (3 DVD)

Regisseur(s): Giulio Base, Terence Hill, Eugenio Martin, Shane van Dyke
Barry van Dyke, Lee van Cleef, Terence Hill • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Bad Man’s River:
Na een bankoverval in een klein dorpje in het Westen, nemen King en zijn outlawbende de trein richting Chicago. Op de trein ontmoet King de knappe Alicia. Alicia verleidt King en trouwt met hem tijdens hun treinrit en gaat er op slag met zijn geld vandoor. Enige tijd later vraagt revolutieleider Senor Montero aan King om een arsenaal van het Mexicaanse leger, vroeger een Mexicaanse missiepost, op te blazen. Als beloning krijgen King en zijn bende 10.000 dollar in goud. Maar wanneer ze de hun beloofde premie willen opstrijken blijkt hun opdrachtgever Montero er vandoor te zijn De plannen wijzigen en plots kunnen ze een half miljoen dollar opstrijken in plaats van 10.000 dollar. Dat beweert althans Montero?s listige vrouw, niemand minder dan Alicia. --- Bad Man?s River is één van de meest gekende ?spaghetti westerns?. Vooral de aanwezigheid van enkele van de grootste acteurs uit de jaren 70, Lee Van Cleef, James Mason en natuurlijk Gino Lollobrigida draagt hiertoe bij.

- 6 Guns:
Een jonge vrouw roept de hulp in van een premiejager om haar te leren omgaan met revolvers. Ze wil wraak nemen op de brutale moordenaars die haar familie in koelen bloede hebben afgemaakt.

- Doc West:
Terence Hill is terug! En hoe! Na zijn grote succes in 'My Name is Nobody', keert Terence Hill weer terug als Western held in de rol van Doc West. Met Paul Sorvino, bekend van o.a. 'The Cooler', 'Romeo and Juliet' en natuurlijk 'Goodfellas' als zijn tegenspeler. --- Nadat twee bandieten het postkantoor in Santa Fe overvallen hebben, zet Doc West de achtervolging in om zijn geld terug te halen. Onderweg redt hij het leven van de 12-jarige Silver en brengt hem naar Holysand - een stadje dat verscheurd wordt door de strijd om een stuk grond tussen Nathan Mitchell, een rijke veehouder, en Viktor Baker, een landbouwer. In de plaatselijke saloon wint Doc West met poker en hij wordt beschuldigd van vals spelen. Sheriff Basehart komt tussenbeide en arresteert Doc West om de goede vrede te bewaren. Na zijn vrijlating zet Doc zijn tocht verder.... Wanneer hij zijn gestolen geld terug vindt, keert hij terug naar Holysand en vraagt de Sheriff om hulp om de overvallers op te pakken. De Sheriff kan op zijn beurt ook wel hulp gebruiken om de problemen in zijn stadje op te lossen. Iedereen is blij dat West terug is in Holysand, maar zal hij ook blijven?

Tracklist

  1. 1. Bad Man's River
  2. 2. Six Guns
  3. 3. Doc West

Details:

EAN5412012161047
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur355
FilmmaatschappijLime Lights
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 3 MOVIE

Recent bekeken producten