The Classic Western Box (5 DVD)

Regisseur(s): Henry Levin, Richard Brooks, John Ford, J. Lee Thompson, Sam Peckinpah
Burt Lancaster, Charlton Heston, Glenn Ford, Gregory Peck, James Stewart, Richard Harris • DVD

€ 16,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

MACKENNA’S GOLD: Gregory Peck en Omar Sharif zoeken een goudschat in dit spectaculaire Wild West avontuur. In het Arizona van de jaren 1870 is Marshal Sam Mackenna de enige persoon die de kronkelige route kent naar het fabelachtige “Cañon del Oro”. Mackenna wordt gevangen genomen door Colorado, een wrede Mexicaanse bandiet die hem al lang wilde vermoorden, maar als Mackenna de bende naar de verloren schat moet leiden, dan moet Colorado hem in leven houden.

MAJOR DUNDEE : Sam Peckinpah's eerste grote speelfilm was ook de eerste die hem werd afgenomen en in een kortere versie werd uitgebracht. Maar nu, 40 jaar later, zijn de meeste vermiste beelden teruggevonden en gerestaureerd. De hele soundtrack is nu in een 5.1 Dolby Digital remix te horen en er werd een hele nieuwe score gecomponeerd.

THE MAN FROM COLORADO: Een rechter balanceert op het randje van waanzin... een stadje op de rand van rebellie. En er staat maar één man tussen hen in, in deze geweldige western met twee van Hollywoods beste acteurs. Glenn Ford zet een hypnotiserende acteerpretstatie neer als Owen Devereaux, een sadistische veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog die zelfs nadat hij rechter wordt genoegen schept in het moorden. William Holden is uitmuntend als Del Stewart, Devereaux's Marshall en ex-leger vriend die de gewelddadige aard van de rechter in toom probeert te houden.

THE PROFESSIONALS: Een rijke Texaan, J.W. Grant, huurt drie mannen in en geeft hen de speciale opdracht: zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een Mexicaanse rebel. De leider van de groep huurlingen wil er nog één man bij hebben; een explosievenexpert. Het voorstel wordt geaccepteerd en de bende gaat op weg. Onderweg doen ze echter een aantal interessante ontdekkingen… is Mrs. Grant wel echt ontvoerd?

TWO RODE TOGETHER: De eerste film waarin de legendarische Western regisseur John Ford samenwerkt met ster Jimmy Stewart. Het is een strak, spannend verhaal van twee wetsdienaars die het gebied van de Comanche indianen binnenvallen om twee blanken te redden die door de stam gevangen worden gehouden. Net als in zijn zeven eerdere Westerns rijdt Jimmy Stewart op zijn gelukbrengend paard met zijn gelukbrengende, met zweetvlekken bedekte Stetson.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN8712609643237
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
FilmmaatschappijSony Pictures Home Ent.
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten