Western Classics (8 DVD)

Regisseur(s): Edward Dmytryk, Henry Levin, John Ford, J. Lee Thompson, Sam Peckinpah
Charlton Heston, Glenn Ford, James Stewart, Richard Harris, William Holden • DVD eci.be klanten

€ 15,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Man from Colorado
Krachtige western met twee Hollywoodlegendes, Glenn Ford en William Holden. Owen Devereaux, een sadistische oorlogsveteraan, blijft na de oorlog doorgaan met moorden ondanks dat hij een rechter is. Zijn oude legermaat, Del Stewart, probeert het gewelddadig optreden te beperken. Wanneer het psychotische gedrag van Devereaux de mensen uit het dorp dwingt actie te ondernemen, komen de vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan in een bloederig conflict.

Two Rode Together
Het Amerikaanse leger wordt onder druk gezet door de wanhopige familieleden van de onschuldige mensen die gegijzeld zijn door de Comanches. De cynische en corrupte marshal Guthrie McCabe (James Stewart) wordt aangewezen om te onderhandelen met de brute indianen. Samen met eerste luitenant Jim Cary (Richard Widmark) gaat hij op zoek naar de gijzelaars.

Major Dundee
Sam Peckinpah’s eerste grote budget film werd eerder uitgebracht in een korte versie. Maar nu, 40 jaar later, zijn de ontbrekende scenes hersteld en toegevoegd. Deze DVD bevat, naast de originele geluidstrack, een volledig nieuwe Dolby 5.1 track die speciaal voor deze DVD geremixed is. De nieuwe scenes maken het verhaal van de obsessieve Union officier (Charlton Heston) compleet. Hij geeft de leiding aan een leger samengesteld uit gevangenen, ex-slaven en criminelen. Ze zijn op jacht naar de groep moordlustige indianen van opperhoofd Charriba.

Alvarez Kelly
William Holden speelt de rol van Alvarez Kelly, een eigengereide revolverheld, in deze snelle en avontuurlijke klassieker. Kelly is ingehuurd door de sluwe kolonel Tom Rossiter om een kudde vee te stelen van de Warwick Plantage en deze af te leveren bij een bolwerk van de Zuidelijken in Richmond, Virginia. Het wordt heet onder zijn voeten als hij de Noordelijke troepen op zijn dak krijgt...

MacKenna's Gold
Het ruige Wilde Westen is voor geen mens veilig. Zelfs niet voor sherrif Mackenna (Gregory Peck). Hij wordt gevangen genomen door de bandiet Colorado (Omar Sharif) vanwege zijn kennis van een Indiaanse goudkaart. Als de plek gevonden wordt, is Mackenna vrij man, zo belooft Colorado. Bij de achtervolging echter steekt de goudkoorts zowel burgers als politie aan.

Silverado
Silverado is een oud stadje aan de grens van het Wilde Westen. Het is in de greep van een machtige en corrupte sheriff (Brian Dennehy). Vier mannen, de broers Emmett (Scott Glenn) en Jake (Kevin Costner), de avonturier Paden (Kevin Kline) en een revolverheld (Danny Glover) vormen een groepje onverwachte bezoekers, waar de sheriff duidelijk niet op zit te wachten.

Geronimo
5 september 1886. Het bericht bereikte de gehele natie. Apache leider Geronimo gaf zich over. Eén vierde van het Amerikaanse leger was eraan te pas gekomen om één man te dwingen tot overgave. De legendarische Apache in zijn gevecht tegen de machtigste natie ooit, de Verenigde Staten.

Quick and the Dead
Met een pistool aan de heup en wraak in haar hart komt Ellen (Sharon Stone) naar het Wild West stadje Redemption. Ze is gekomen om Herod Gene Hackman) te doden. Hij is de tiran van dit helse stadje en de man die haar leven heeft verwoest.
Sale Film & TV

Details:

EAN8712609653571
TaalDuits, Engels, Frans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal DVDs8
UitvoeringDVD
Speelduur895
FilmmaatschappijSony Pictures Home Ent.
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1, 16:9, 1:33:1, 2.35:1, 2.40:1, 4:3
GeluidsformaatDolby Digital 5.1, Mono
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.

Recent bekeken producten