Willy Alberti - Een Leven In Beeld

Regisseur(s): Willy Alberti

Acteur(s): • DVD

€19,90

€18,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Willy Alberti was samen met Johnny Jordaan één van de grootste volkszangers van Nederland. Willy en zijn dochter Willeke hadden de harten gestolen van verschillende generaties toen hij in 1985 helaas kwam te overlijden. Nu, 25 jaar na zijn dood, is er in samenwerking met Omroep Max een unieke kijk gegeven op het leven van de familie Alberti door de jaren heen. Thuis met Sinterklaas, op vakantie in Zwitserland en op tournee door de Verenigde Staten. Naast deze emotionele en schitterende documentaire Willy Alberti “Door de ogen van” tref je in deze 3 DVD editie ook Willy Alberti “Zijn mooiste liedjes” (registraties van de verschillende optredens met o.a. André Hazes, Willeke Alberty, Johnny Jordaan en Mieke Telkamp) en Willy Alberti “De onvergetelijke” (een documentaire over het leven van Alberti) aan.

DVD 1: Willy Alberti “Door de ogen van”:
Een unieke kijk op het leven van de familie Alberti door de jaren heen.
Willy Alberti had gedurende zijn leven, thuis en op reis, de gewoonte om alles te filmen. De documentaire die hier het resultaat van is, geeft een uniek kijkje in het leven van de familie Alberti door de jaren heen. Thuis met Sinterklaas, op vakantie in Zwitserland en op tournee door de Verenigde Staten.

DVD 2: Willy Alberti “Zijn mooiste liedjes”:
De kleine man met de grote stem. Uitblinkend in een breed repertoire variërend van smartlappen tot opera-aria’s. Maar in welk nummer dan ook, altijd ogenblikkelijk herkenbaar aan dat prachtige timbre; een uniek geluid waarin Italiaanse melancholie en Amsterdamse hartelijkheid harmonieus versmelten. Nederlands enige Tenore Napolitano: Willy Alberti. Deze DVD is een echt historisch document met daarop werkelijk al het bewaard gebleven materiaal van Willy Alberti. Met medewerking van o.a.: Willeke Alberti, Johnny Jordaan, André Hazes en Mieke Telkamp. 170 Minuten met unieke beelden en nog nooit eerder verschenen liedjes.

DVD 3: Willy Alberti “De onvergetelijke”:
Deze DVD is een documentaire over zijn leven waaraan zijn vrouw Ria, zijn dochter Willeke Alberti en zoon Tonny hebben meegewerkt. De titel “De onvergetelijke Willy Alberti” laat niets aan de verbeelding over. Door zijn charisma en repertoire is Willy Alberti inderdaad binnen de Nederlandse en Amsterdamse showbizz onvergetelijk.

Deze box bevat uniek materiaal en kan met recht het meest complete werk over en met Willy Alberti genoemd worden!

Details:

EAN8717662558986
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur338
FilmmaatschappijSource 1 Media
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • 3 DVD BOX/PAL

Recent bekeken producten