X-Men Apocalypse DVD

Regisseur(s): Bryan Singer
James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Rose Byrne, Sophie Turner • DVD eci.be klanten

€ 17,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-Men: Apocalypse. Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.
Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

In de pers

Dat Singer steken laat vallen bij de afronding kunnen we hem vergeven, want met X-Men: Apocalypse heeft hij opnieuw een vermakelijk superheldenspektakel geschapen. Hoewel niemand deze als beste X-film zal beschouwen, blijft het een feit dat we meer willen zien van de nieuwe generatie X-Men. Missie geslaagd, laat die volgende trilogie maar komen.  
De Volkskrant  

Regisseur Bryan Singer slaagt er telkens weer in een nieuwe invalshoek te verzinnen (…) Opnieuw levert dat overdonderend spektakel op dat in 3D nieuwe dimensies krijgt, maar op den duur toch vermoeiend oogt.  
Algemeen Dagblad  


Reviews & recensies

Ivo Daemen

onze specialist top20 film

Prachtig acteerwerk, en mooie actiescènes. Deze negende X-men film is zeer vermakelijk, heeft boeiende personages en een goede verhaallijn.

Nog steeds lopen er mutanten rond op aarde en nog steeds wordt iedereen die anders is opgejaagd en gevangen genomen. De personages Mystique, Xavier en Magneto vormen de kern van deze film. Vooral de laatste twee spelen enkele zeer aangrijpende scènes, die het kijken naar deze dvd alleen al alleen al de moeite waard maken. Ook is er nog steeds chemie tussen Mystique en Beast, en dat komt af en toe subtiel aan de orde. Naast de serieuze toon van de film is er ook ruimte voor af en toe een goed geplaatste grap zodat het geheel niet te zwaar wordt. Bijzonder is het dat regisseur Bryan Singer er bij X-Men Apocalypse voor gekozen heeft om bij de personages te blijven. In plaats van het stellen van grote vragen schotelt hij de kijkers een persoonlijk verhaal voor met als kernvraag: Hoe ver ga je om degenen van wie je houdt te beschermen?

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8712626093251
TaalEngels
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur138
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9, 2.40:1
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
SerieX-Men
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • Audiocommentaar van Bryan Singer en Simon Kinberg;Bloopers;Galerij

Recent bekeken producten