Xander De Rycke - Zijn Derde Show

Xander de Rycke • DVD

€10,99

€9,99

Je bespaart 9%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ging die eerste show nog over zijn jeugdjaren, dan werd de tweede gekenmerkt door Xanders’ passie voor gaming en films. Maar in zijn derde show is Xander volwassen geworden. Hij kocht en verbouwde een huis, moest naar het containerpark, gaat zoals elke goede vlaming naar de frituur en heeft 4 katten en een vast lief. Voer voor voldoende universele onderwerpen voor een breed publiek waar iedereen – jong en oud – zich direct moeiteloos in herkent. Weg met de mopperaar, welkom aan een bijzonder grappig en uitgekiend observator.

Xander De Rycke is, zowel in stijl als inhoudelijk, de meest gedreven en talentvolle stand-up comedian van de nieuwe generatie. Hij leeft en ademt comedy en brengt veruit de meest originele humor. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas en daar o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet.

Pers én publiek waren het eens dat “Uw zoete 666” één van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen was en met “Mijn zwarte parade” bewees hij moeiteloos een blijver te zijn. Met “Zijn derde show” komt Xander aan het einde van zijn onheilige triologie. Hoe het hierna verder moet, weet niemand. Er rest hem dan ook niets anders dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement!

Details:

EAN5414939740718
TaalVlaams
UitvoeringDVD
Speelduur160
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten