Air Conflicts - Pacific Carriers

• Sony PlayStation 4

€ 41,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Stark, een moedige admiraal in de US marine, die vecht voor de idealen van zijn land in een oorlog die hem voor altijd zal veranderen. Beleef de andere kant van het verhaal in de Japanse campagne door in de schoenen te stappen van Hideaki Hashimoto! Deze vastberaden Japanse admiraal vecht om de Stille Ocean te veroveren om eer te brengen aan de heilige keizer van Japan en aan zichzelf.

Begin in de Stille Ocean met een vliegdekschip, en wissel tactisch tussen verschillende vliegtuigen en ammunitie om het luchtruim te veroveren in verschillende locaties zoals Pearl Harbour, Midway en Wake Island. Bind de strijd aan in een diepgaande campagne of vecht tegen je vrienden in een zeer concurrerende multiplayer modus!

Kenmerken
- Ervaar het verhaal van vrachtvaarder - Wees getuige van de avonturen van admiraal Lucas Stark en Hideaki Hashimoto, beide kapitein van vliegdekschepen in de Stille Ocean tijdens WWII.
- Bescherm je vliegdekschip - Neem controle over de kanonnen van je schip in Survive mode
- Neem plaats in de wachttoren - Kijk uit naar vijanden en ontdek nieuwe missies
- Uitdagende gameplay - Ieder vliegtuig kan maar een beperkte hoeveelheid ammunitie dragen, wat je ertoe dwingt om strategisch om te gaan met je vliegtuigen!
- Kies je wapen - De game bevat 3 vliegdekschepen, 22 slagschepen en 13 vliegtuigen
- Bedien een eskadron - In plaats van een vliegtuig bedienen, kan je ook controle nemen over al je vliegtuigen in bepaalde missies!

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN4260089416765
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten