Batman Box

• PC CD-DVD eci.be klanten

€ 11,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Batman - Arkam asylum (GOTY edition)
Begeef je in een criminele gestoorde wereld wanneer de Joker zijn meest duivelse plan tot uitvoering brengt. Alle gevangenen van Arkham zijn vrijgelaten en het is aan Batman om orde in chaos te scheppen en Asylum ter heroveren. Het donkerste avontuur in Batman's leven!

Batman - Arkham city (GOTY edition)
Batman: Arkham City is het langverwachte vervolg op dit onverwachte hit Batman: Arkham Asylum uit 2009. In deze game werd er nog gevochten in de gevangenis van Gotham City, maar nu de stad door het gespuis wordt overlopen, staat Batman pas echt een grote knokpartij te wachten!

Batman - Arkham origins
Batman: Arkham Origins is de nieuwste blockbustergame in de succesvolle Batman: Arkham videogame franchise. De game is ontwikkeld door WB Games Montréal en speelt zich enkele jaren voor Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City af. Een tijd waarin Gothams City’s meest gevaarlijke criminelen aan hun opmars beginnen en een jongere en ruigere Batman aan de start staat van zijn carriere als crime-fighter. In het verhaal zullen spelers de eerste ontmoeting meemaken tussen de jonge Dark Knight en zijn latere aartvijanden.

Details:

EAN5390102520373
TaalEngels, Frans
UitvoeringPC CD-DVD
Aantal PC CD-DVDs3
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten