Dark

• PC CD-DVD

€ 37,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Welkom in de duistere spelwereld van DARK.
DARK is een stealth action game met RPG elementen waarmee je de rol van ultieme killer aanneemt … een vampier. Besluip je vijanden in de schaduw, gebruik de krachtige vampier talenten en val aan. Het spannende verhaal DARK dompelt je onder in een wereld vol bloed, duisternis, waarin de jager op elk gewenst moment de prooi kan worden. Ontrafel het mysterie achter een wereldwijd conglomeraat Geoforge dat overal aanwezig is en alom machtig lijkt. Verbeter je personage continue, door het ontwikkelen van krachtige vaardigheden en talenten.

Kenmerken van DARK
- Stealth en actie zijn te combineren als spelers lopen in de wereld van duisternis en stilte, wanneer ze hun nietsvermoedende vijanden aanvallen met bovennatuurlijke woede.
- Gebruik de krachtige vampiervaardigheden en hard-hitting aanvallen om de vijand te verslaan, ze om te zetten in een rookwolk of in een handomdraai te laten verdwijnen.
- Krachtig en intelligent gestuurde A1 vijanden mengen fantasie met de echte wereld. Battle politie en elite special forces komen samen met geesten en andere vampiers.
- Kastelen, musea, wolkenkrabbers, nachtclubs ect. worden weergegeven in verbluffende 3D cel-shaded graphics, wenken de speler om te ontdekken, maar pas op; machtige vijanden verbergen zich overal.
- RPG element; een mix met een meeslepend verhaal, spelers bouwen vaardigheden op door middel van succesvolle ontduikingen. Ze bestrijden en bevorderen tegelijkertijd het verhaal door middel van gesprekken met de NPC’s.

Details:

EAN4260089415003
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten