Dungeons 2

• Sony PlayStation 4

€ 34,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Dungeons 2 volbreng je de Dark Lord’s drang naar wraak door monsters uit alle uithoeken van de onderwereld te rekruteren. Het veroveren van de onderwereld is echter niet genoeg – dit keer ga je ook de strijd aan boven de grond, in het territorium van die vervelende mens-wezens !
Neem de controle over de machtige Dungeon Lord en bouw een network van unieke en angstaanjagende kerkers, rekruteer een leger van minions en doe beroep op twee nieuwe facties. Bereid je voor om je koninkrijk te verdedigen tegen die vervelende helden, kom uit je kerker en ga zelf te aanval. Gebruik de ‘Hand of Terror’ om de directe controle over je minions over te nemen, bevelen te geven of een gepaste straf uit te delen.
De uitgebreide, verhaalgedreven campagne zit boordevol zwarte humor en referenties naar bekende fantasie romans, films en TV series. Bovendien kan je ook de strijd aangaan in multiplayer, in vier verschillende spel modi.

Kenmerken:
- Deze PlayStation 4 Edition bevat naast Dungeons 2 ook alle DLC Packs : ‘Morningwood’, ‘Pixieville’, ‘A Chance of Dragons’, ‘a Song of Sand and Fire’ en ’ A Clash of Pumpkins’ inclusief nieuwe scenario’s, demon races, multiplayer maps en eenheden.
- Inclusief een spannende singleplayer campagne met 2 speelbare rassen, 26 unieke wezens, verschillende types helden en spel modi – dit is de Dungeon Master simulatie die je altijd al hebt gewild !
- Een mix van van unieke gameplay : in de onderwereld, een Dungeon Manager simulatie, en boven de grond, een tactische real-time strategy game.
- Vier multiplayer modes, tot vier spelers

Details:

EAN4260089416581
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten