Fire Emblem - Awakening

Nintendo • Nintendo 3DS

€ 48,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Fire Emblem: Awakening is een strategiespel waarin om beurten wordt gespeeld en je een leger van soldaten door een serie epische veldslagen loodst. Naarmate je avontuur vordert, moet je relaties tussen je personages (onder wie de held die je zelf gecreëerd hebt) ontwikkelen en bijhouden. Ook moet je goed gebruikmaken van hun unieke vaardigheden op het slagveld, om de overwinning in de wacht te slepen.

Een heuse sterrencast
Naarmate het verhaal zich ontvouwt, kom je tal van verschillende personages met verschillende nationaliteiten en achtergronden tegen. Ook heb je de gelegenheid om je eigen held te creëren voor wie je zelf een naam mag bedenken. Dankzij diverse opties heb je de mogelijkheid om je held een uniek uiterlijk te geven.

Strategie en teamwork: de sleutels tot succes!
Of je nu je troepen strategisch wilt opstellen voor het beste effect, de krachten en zwaktes van elk wapen en elke klasse wilt kennen, of soldaten samen wilt laten werken om de vijand te verslaan, je zult elke veldslag zorgvuldig moeten plannen.

Beleef je eigen avontuur
Dankzij drie verschillende moeilijkheidsgraden en twee unieke spelstanden kun je voor jezelf een uitdaging creëren die bij je past. In Newcomer Mode (speltype voor nieuwkomers) kunnen gesneuvelde troepen terugkeren om verder te vechten, terwijl ze in Classic Mode (klassiek speltype) voor eeuwig verdwijnen, net als in de eerdere Fire Emblem-spellen.
Het staat je ook vrij om over de plattegrond te bewegen zoals je wilt: naar hartelust kun je eerder gespeelde slagvelden, winkels en andere dingen bezoeken.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0045496523398
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten