Go Vacation

• Nintendo Wii eci.be klanten

€ 42,99

2 - 4 Weken

Gratis verzending
De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ook zo’n zin in vakantie? Of ben je net terug van een onvergetelijke vakantie? Je komt hoe dan ook helemaal in de vakantiestemming met Go Vacation voor Wii, een nieuw spellenpakket dat je woonkamer in een vakantieoord verandert. Het tropische Kawawii Island biedt spelenderwijs toegang tot maar liefst 50 gevarieerde activiteiten, uiteenlopend van sportwedstrijden tot dansuitdagingen, die je allemaal met één of meer spelers tegelijk kunt spelen. Dit sfeervolle pretpakket is geschikt voor spelers van alle leeftijden.

Verken op eigen houtje het uitgestrekte Kawawii Island om alle mooie plekjes erop te ontdekken. Het eiland biedt plaats aan vier verschillende resorts met elk hun eigen activiteiten. Om met je eerste activiteit te beginnen moet je de receptie bezoeken en vervolgens naar het betreffende resort reizen, met het speciale voertuig dat bij dat resort hoort.

Je kunt in de activiteiten strijden tegen de computer of maximaal drie andere spelers. Op een gesplitst scherm kun je met vier spelers tegelijk het hele eiland verkennen, inclusief de vier resorts en alle spellen. Go Vacation ondersteunt diverse Wii-accessoires, zoals het Wii Wheel™, Wii MotionPlus™ en het Wii Balance Board™. Het Wii Balance Board kun je in maar liefst 17 verschillende spellen gebruiken, bijvoorbeeld om ermee over de golfen te surfen of van een berghelling te roetsjen. Welke besturing je ook gebruikt, je kunt altijd op verschillende leuke manieren tegen vrienden en familie strijden.

Als je hebt besloten aan welke soort activiteiten je wilt deelnemen, kun je gewoon naar één van de exotische resorts reizen om in actie te komen. In het Marine Resort zit je bijvoorbeeld goed voor surfen, beachvolleybal en snorkelen, terwijl je in het Mountain Resort terecht kunt voor paardrijden, raften en kleiduiven schieten. Liefhebbers van wintersport kunnen zich in het Snow Resort vermaken met sneeuwbalgevechten, sneeuwpoppenmaken, sneeuwmobielraces en schansspringen, terwijl je voor stadse taferelen goed zit in het City Resort met activiteiten als taartgooien, hanggliding, minigolf en tafelhockey.

Nadat je per jetski naar Kawawii Island bent gereisd, word je naar de receptie van het eerste resort gebracht, waar je uitleg krijgt over de Kawawii Island Stamp Dash. In deze speciale uitdaging kun je met één tot vier spelers activiteiten voltooien om 20 stempels te verzamelen. Als dit is gelukt, krijg je toegang tot je persoonlijke luxe villa op het eiland. Vervolgens kun je je creativiteit de vrije loop laten om je villa naar eigen smaak te versieren en in te richten. Door goed te presteren in de verschillende activiteiten, kun je nieuwe stijlen en meubels vrijspelen.

Naast het inrichten van je eigen villa kun je ook je eigen personage maken en versieren. Er zijn heel veel opties om je personage meer vorm te geven, maar je kunt natuurlijk ook één van de standaardpersonages in het spel kiezen.

Voor toegang tot spulletjes om je nieuwe villa steeds fraaier mee in te richten, kun je zilveren en gouden sleutels verzamelen. Gouden sleutels ontgrendelen complete meubelsets, terwijl de zilveren sleutels toegang geven tot specifieke voorwerpen. Gouden sleutels zijn wel veel moeilijker te krijgen, je moet vaak flink op de activiteiten oefenen tot je ze eindelijk hebt veroverd.

Je kunt in de resorts ook op zoek gaan naar verborgen schatkisten, minigames en verzamelbare voorwerpen, inclusief nieuwe kleren en uniforms voor je personages. Verken het eiland zonder tijdsdruk om deze geheimen te ontdekken, in je eentje of met vier spelers op een gesplitst scherm. Overal op het eiland vind je blauwe en rode ballonnen met aanwijzingen die je helpen de verborgen schatkisten te vinden.

Het is ook mogelijk om een hond als huisdier te nemen. Deze volgt je overal op het eiland en helpt je de schatkisten te vinden. Het uiterlijk van elke hond kun je naar eigen sma

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0045496400620
UitvoeringNintendo Wii
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten