Kirby's Adventure

• Nintendo Wii

€ 48,99

2 - 4 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Speel met vier spelers tegelijk in Kirby's Adventure Wii
Wanneer een buitenaards ruimteschip neerstort op de vredige Planet Popstar, worden de stukken ervan over het hele land verspreid. Help Kirby de onderdelen te verzamelen, zodat de buitenaardse wezens kunnen terugkeren naar hun thuisplaneet. Maak kennis met Kirby’s vrienden Meta Knight, King Dedede en Waddle Dee, en gebruik Kirby’s krachtige kopieervaardigheid om zijn vijanden op te slokken en te transformeren.

Speel alleen of verzamel drie vrienden of gezinsleden om met vier spelers tegelijk op avontuur te gaan. Elke speler kan met een andere kleur Kirby spelen, of kiezen voor de andere personages: Meta Knight, King Dedede and Waddle Dee. Werk samen om het op Planet Popstar neergestorte ruimteschip Lor Starcutter te repareren, en ga op zoek naar de Energy Spheres.

In de multiplayer kunnen de medespelers in en uit het spel stappen wanneer ze maar willen. Spelers kunnen elkaar helpen door bijvoorbeeld, een andere speler op de rug nemen. De nieuwe Ninja Dojo is extra leuk voor competitieve spelers. In dat spel moet je de Wii-afstandsbediening gebruiken om ninjasterren naar doelwitten te zwiepen.

Ook in dit avontuur kan Kirby weer vijanden inhaleren en doorslikken om hun krachten, kostuums en hoofddeksels over te nemen. Die kopieervaardigheid levert hem in Kirby’s Adventure Wii zeer speciale vermogens op. Met de Spear-vaardigheid kan Kirby bijvoorbeeld met een speer stoten en vechten, of speren naar vijanden en obstakels werpen. De roze held kan ook veranderen in Sword Kirby, Whip Kirby, Ninja Kirby en Fighter Kirby. In die laatste vorm wordt hij een vechtkunstenaar die vijanden met judoworpen kan vellen.

Als Kirby speciale gloeiende vijanden opslokt, kan hij Super Abilities gebruiken. Deze nieuwe superkrachten blijven slechts korte tijd actief, maar in die tijd kunnen vijanden enorme schade toe worden gebracht en zelfs obstakels slopen om nieuwe routes en geheime objecten te vinden.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0045496400835
UitvoeringNintendo Wii
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten