Operation Flashpoint - Dragon Rising

• PC CD-DVD

€ 4,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

EEN VAN DE GROOTSTE GAMES VAN 2009
Oorlogsvoering was nog nooit zo realistisch. De franchise die het realistische en populaire FPS oorlogsgenre 8 jaar geleden op de kaart zette, komt in 2009 terug! Operation Flashpoint maakt dan zijn langverwachte debuut op de next-genconsoles. Al jaren wordt door miljoenen fans wereldwijd uitgekeken naar wat wordt gezien als een van de allergrootste games van 2009.

GEBOUWD OP EEN ENGINE DIE STAAT VOOR TOPKWALITEIT
Operation Flashpoint wordt ontwikkeld in de Codemasters studios in Southam. De game wordt in navolging van succesvolle Codemasters games als Colin mcRae DiRT en Racedriver GRID ontwikkeld op de gelouwerde EGO-engine. Deze ontwikkelsoftware staat garant voor grafisch fantastische games met geweldige gameplay en ultrarealisme. Iets dat wordt bevestigd door de scores die gemiddeld hoger liggen dan een 9! Met Dragon Rising zal Codemasters laten zien dat EGO niet alleen geschikt is om geweldige
racegames mee te maken, maar dat de engine zo krachtig is dat andere games uit andere genres – FPS in dit geval – ook perfect te maken zijn. Om de oorlogsvoering zo dicht bij de werkelijkheid te brengen als mogelijk, zijn diverse militaire instanties betrokken bij de ontwikkeling.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5024866341294
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten