Rabbids Invasion

• Microsoft XBox 360

€ 21,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nu is het jouw beurt om de wereld van de Rabbids te veroveren: Rabbids Invasion, de populaire kinderserie, is nu interactief voor Kinect voor Xbox One, Kinect voor Xbox 360 en het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem.
Kinderen kunnen aan de slag met een aantal afleveringen van de tv-serie en samen spelen met supergrappige uitdagingen! Ontdek het tv-programma Rabbids Invasion op een gloednieuwe manier met je familie en vrienden!

Speel 20 afleveringen van 20 Rabbids Invasion
Bekijk en speel met de Rabbids tijdens de aflevering. Geniet van een nieuwe ervaring waarbij je zowel acteur als kijker wordt van je favoriete tv-programma!

Ga uit je dak met meer dan 400 knotsgekke activiteiten
Begin een virtueel eiergevecht met de Rabbids, probeer hun gekke poses na te doen, speel tegen de klok of schreeuw de bekende spreuk 'bwaah'. Je kunt de Rabbids zelfs door de lucht gooien! Dus sta op en ga lekker aan de slag!

Speel met familie en vrienden in een competitieve sociale ervaring
Lach je rot met je vrienden en ontgrendel nieuwe content terwijl je de hoogste score probeert te halen. Daag je vrienden uit en probeer de kampioen van de aflevering te worden!

De Rabbids nemen je woonkamer over
Dankzij de toegevoegde realiteit kunnen de Rabbids bij jou op bezoek komen. Speel met de Rabbids in je eigen woonkamer en maak selfies met ze!

Scoor punten en ontvang hilarische beloningen
Ontgrendel nieuwe afleveringen, capsules met toegevoegde realiteit en bekende voorwerpen uit de show door punten te verzamelen met vrienden.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN3307215808412
UitvoeringMicrosoft XBox 360
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten