Solatorobo - Red The Hunter

Nintendo • Nintendo DS

€ 42,99

2 - 4 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Beleef onvergetelijke avonturen op zwevende eilanden in het avonturenspel Solatorobo Red the Hunter, exclusief voor de Nintendo DS-systemen.

Betreed een wereld vol epische actie in deze fantasievolle RPG met beeldschone graphics van wereldberoemde ontwerpers als Nobuteru Yuki en animaties van MADHOUSE. Je neemt de rol aan van Red Savarin, een 17-jarige mensachtige hond, en zijn robot Dahak. Samen strijden jullie met enorme, robotachtige “mecha” en andere vijanden tijdens een reis over de mythische zwevende eilanden van de Shepherd Republic. Na een toevallige ontmoeting met de mysterieuze Elh, raakt Red tegen zijn zin in betrokken in een avontuur waarin hij de wereld moet bevrijden uit de vernietigende klauwen van de boosaardige Lares.

Bezoek intrigerende eilanden om gevarieerde missies te voltooien. Het ene moment vecht je tegen robots, monsters en luchtpiraten, het volgende verken je de hemel met je eigen luchtschip. Je ultieme doel is niet alleen het redden van de wereld maar ook het achterhalen van de waarheid achter de mysterieuze zwevende eilanden.

Er zijn verschillende spelvarianten in Solatorobo, zoals “Quests”, waarin je geld moet verdienen en je Hunter-level kunt laten stijgen door missies te voltooien. In het speltype “Battle” moet je robotachtige tegenstanders optillen en kapot gooien voor ervaringspunten die de levensbalk van Red verlengen.

Het verhaal ontvouwt zich in twee delen met elk diverse hoofdstukken. In dit verhaal is het jouw taak om de eilandachtige staat van de aarde te verdedigen en te voorkomen dat alles wat erop leeft wordt vernietigd!

Solatorobo is voor elke speler toegankelijk, zit vol snelle actie en bevat maar liefst 20 uur geweldige gameplay.

- Ga op avontuur in een groep zwevende eilanden en wees getuige van een wereld die tot stand is gekomen dooe beroemde ontwerpers en animators.
- Neem het op tegen robotische tegenstanders, word sterker en onderneem verschillende zoektochten op reis door de Shepherd Republic en maak kennis met fascinerende personages.
- Stap in de schoenen van Red, die betrokken raakt bij een episch verhaal en het lot van de wereld in handen krijgt.
- Neem het op tegen vrienden die ook een exemplaar van het spel bezitten in heftige races over circuits die in het luchtledige zweven.

Details:

EAN0045496471330
UitvoeringNintendo DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • 1-4 spelers

Recent bekeken producten