Sonic Generations

• Nintendo 3DS

€ 24,99

2 - 4 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sonic Generations is de ultieme ode aan 20 jaar Sonic-games en de onbetwiste spelervaring voor zowel nieuwe als oude Sonic-fans.
Het universum van Sonic wordt in chaos gestort als een mysterieuze nieuwe macht 'tijdgaten' creëert die Sonic en zijn vrienden terug in de tijd trekken. Daar komt Sonic een aantal zeer bekende personages uit het verleden tegen, inclusief een jongere versie van hemzelf! Nu moeten ze samenwerken om hun tegenstanders te verslaan, hun vrienden te redden en erachter te komen wie er achter deze duivelse daad zit.

Belangrijkste eigenschappen
- Twee keer zo leuk: Speel als Classic Sonic en Modern Sonic op het ultieme Sonic-feest. Leer de moves van beide personages terwijl ze op hun eigen speciaal ontworpen parcours door alle omgevingen racen.
- Het beste is nu nog beter : Iconische omgevingen uit de gamehistorie komen tot leven in schitterende HD voor het ultieme Sonic-avontuur. Alles is opnieuw bekeken, opnieuw gemaakt en opnieuw ontworpen, en het resultaat is ongelooflijk.
- Gloednieuwe ervaring: Speel de meest iconische omgevingen uit games op een gloednieuwe manier met beroemde Sonic-stages in ongelooflijke nieuwe stereoscopische 3d.
- Speel nieuwe avonturen vrij: Zodra je een level uitspeelt en de gevangen vrienden van Sonic 'bevrijdt', kun je terug om samen nog meer uitdagingen aan te gaan.
- Beruchte eindtegenstanders en rivalen: Neem het op tegen de beruchtste tegenstanders uit Sonics verleden en vecht om de ultieme heerschappij.
- Leer je moves: Leer de beroemde spin-dash van Classic Sonic en gebruik de 'Sonic Boost' van Modern Sonic terwijl je over alle parcoursen racet.

Extra functies voor 3DS
- Gloednieuwe content: Met nieuwe en exclusieve omgevingen voor de Nintendo 3DS, inclusief een vrij te spelen 'speciale stage'. Deze bevat twee tracks – één voor Classic Sonic en één voor Modern Sonic – die de unieke eigenschappen van beide Sonics goed uit laten komen.
- Versusmodus voor 2 spelers: Speel tegen je vrienden en verdien waardevolle statuspunten.
- StreetPass: Verzamel nieuwe content en speel bonusmateriaal vrij, zodat je nog meer variatie, interactie en replay value krijgt.

Details:

EAN5055277014569
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten