Total War Attila - Tyrants & Kings

• PC CD-DVD

€ 27,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze speciale editie van Total War Attila combineert de originele game en ‘Viking Forefathers’ pack met de nieuwe ‘Age of Charlemagne’ uitbreiding, inclusief een volledig nieuwe campagne, verbeterde spelelementen en campagne map, en een terugkeer naar een Middeleeuwse setting.

- Verbeterde gameplay: Aangepaste gameplay en interface, inclusief een reeks verbeteringen voor het beheer van de politieke, familiale en technologische progressie doorheen de game.
- Fantatische graphics: Dompel je onder in een waarheidsgetrouwe weergave van de Middeleeuwen. Dankzij fantastische graphics worden de slagvelden tot leven gebracht in een van de mooiste Total War games ooit !
- Oog voor detail: Total War Attila zorgt voor een authentieke ervaring van een donkere periode uit onze geschiedenis – technologie, wapens, religie, culturen en sociale aspecten worden met ongelooflijk detail en authenticiteit weergegeven.
- De apocalyps: Beschik over de onstuitbare kracht van vuur – wikkel je vijanden en steden in dodelijke inferno’s en voer raids uit op nederzettingen tot er niets dan verschroeide aarde overblijft.

Details:

EAN5055277027415
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten