Uncharted - Drake's Fortune

• Sony PlayStation 4

€ 21,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een 400 jaar oude aanwijzing in de doodskist van Sir Francis Drake is voor een moderne gelukszoeker reden om op avontuur te gaan...

Naughty Dog Inc.'s Uncharted: Drake's Fortune is ontwikkeld door de studio die verantwoordelijk is voor het megasucces van Crash Bandicoot en Jak & Daxter voor PlayStation en PlayStation 2. Het is het eerste deel van een nieuwe, flitsende reeks actie-avonturen, exclusief ontwikkeld voor PlayStation 3.

Uncharted: Drake's Fortune benut alle mogelijkheden van het PS3-systeem en imponeert met ongelooflijk realistische personages en levensechte omgevingen. Daarnaast staat Naughty Dog bekend om zijn geweldige verhaallijnen. Ook nu hebben ze weer een uitgebreide plot bedacht die je telkens op het verkeerde been zet.

Uncharted: Drake's Fortune sleept je mee in een realistische wereld vol onverwachte situaties. Nathan Drake is een niet zo onkreukbare held, het soort dat je kent uit de klassieke avonturenfilms. Met behulp van de geavanceerde PS3-technologie geeft hij het spel een nooit eerder vertoonde dosis menselijkheid en geloofwaardigheid.

- Vind aanwijzingen, ontrafel mysteries en ontdek een vergeten eiland en een schat waarvan gedacht werd dat hij niet bestond.
- Door geavanceerde animatietechnieken vloeien Nathans bewegingen moeiteloos in elkaar over, waardoor de gameplay een nieuw niveau van realisme bereikt.
- Verken exotische locaties en spectaculaire 400 jaar oude ruïnes, en reis door jungles waarin van alles beweegt.
- Zet je missie in PlayStation Home* voort en ontdek drie gave minigames.

*PlayStation Home is alleen beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans.

Details:

EAN0711719803867
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten