David Vandyck - Zingt Tura

• CD

€ 29,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

David Vandyck is, na 2 succesvolle albums met hoofdzakelijk zelf geschreven materiaal en die flirten met de goudstatus, helemaal terug met een gloednieuw project. Onlangs brachten we ‘Overgaan’ als eerste single uit dit nieuwe album op de markt. Niet enkel digitaal, neen ook fysiek. Deze song nestelde zich ondertussen in de Vlaamse Ultratop!

Het derde album van David Vandyck bevat enkel nummers van zijn grote idool, de keizer van het Vlaamse lied, Will Tura. Tien van Tura’s bekendste en iets minder bekende songs werden één voor één in een nieuw, modern en voornamelijk ook ‘persoonlijk’ jasje gestoken door David Vandyck en producer Patrick Hamilton. Van de hit ‘Boven De Wolken tot ‘De Mooiste Droom’, het resultaat mag er zeker en vast zijn.

De mastering van deze ‘must have’ plaat gebeurde door Tom Coyne in de gerenommeerde Sterling Sound Studio in New York.

David Vandyck ziet in het feestjaar ’75 Jaar Tura’ de kans om zijn grote idool een passend eerbetoon te geven. “David Vandyck Zingt Will Tura” is het resultaat van pure passie overgoten met onmiskenbaar talent. Een verrassend jonge plaat die David kon opnemen met de zege van de meester zelf.

Details:

EAN5412012300514
UitvoeringCD
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten