Earforce Gaming Headset Stealth 420X+ (Turtle Beach)

• Accessoires

€ 187,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De TURTLE BEACH STEALTH 420X+ is een officieel gelicentieerde gaming headset voor Xbox One die gamers de vrijheid geeft van volledig draadloze audio in de game en chat. Geen enkele speler kan zonder de eigenschappen van de STEALTH 420X+, waaronder Superhuman Hearing voor een competitieve voorsprong op de rest waarbij spelers zachte geluiden kunnen horen zoals voetstappen van vijanden die ze van achteren benaderen en het herladen van wapens in de verte. Daarnaast biedt deze headset Bass Boost en andere audio-instellingen, Mic Monitoring zodat spelers hun eigen stem kunnen horen om te voorkomen dat ze gaan schreeuwen, een verwijderbare supergevoelige microfoon, onafhankelijke bediening van audio in de game en de chat, een oplaadbare batterij die maar liefst 15 uur meegaat en compatibiliteit met je mobiele apparaat.

- 100% draadloos voor Xbox One: Geen kabels meer nodig. Geniet van kristalheldere geluiden in de game en de chat met de nieuwste intelligente frequentieverspringing voor draadloos gamen zonder storingen.
- Superhuman Hearing: Biedt spelers een competitieve voorsprong op de rest. Hoor zachte geluiden zoals voetstappen van vijanden die je van achteren naderen en het herladen van wapens in de verte.
- Audio-instellingen: Meerdere audio-instellingen, waaronder Bass Boost, waarbij spelers zelf de beste audio-ervaring kunnen kiezen.
- Mic Monitoring: NIET ZO SCHREEUWEN! Dankzij Mic Monitoring kunnen spelers hun eigen stem horen via de headset om te voorkomen dat ze naar teamgenoten en andere spelers schreeuwen.
- Onafhankelijke volumebediening in de game en chat: Spelers kunnen de audio van de game en chat los van elkaar aanpassen.
- Mic Check: Een zeer gevoelige en verstelbare microfoon pikt je stem luid en duidelijk op. Je kunt hem verwijderen als je op je mobiele telefoon/tablet wilt gamen, naar muziek wilt luisteren of films wilt kijken.
- Oplaadbare batterij die 15 uur meegaat: De geïntegreerde oplaadbare batterij biedt maar liefst 15 uur aan draadloze gameplay.
- Vernieuwd design van de headset: Het vernieuwde over-ear design van de headset bestaat uit oorkussens die omwikkeld zijn met zacht en geperforeerd kunstleer voor optimaal comfort, een diepere basrespons en ruis-isolatie.
- Shhh... Moet je horen: Audio-bevestigingen via de headset laten je weten welke instelling je zojuist hebt geselecteerd.
- Eenvoudig in te stellen: Een eenvoudige USB-verbinding met de Xbox One is al genoeg om een draadloze game inclusief chat mogelijk te maken.
- Compatibiliteit met je mobiele apparaat: Inclusief een kabel voor je mobiele apparaat met een standaard 3,5 mm jack-aansluiting zodat gamers telefoontjes kunnen aannemen tijdens het gamen. De kabel kan met elk mobiele apparaat worden verbonden, waaronder tablets, om te gamen, muziek te luisteren en films te kijken.

Details:

EAN0731855025701
UitvoeringAccessoires
Verschijningsdatum
Afmetingen150 x 250 x 75 mm.
Gewicht2500 gr.  

Recent bekeken producten