Ike & Tina Turner - Alle 40 Goed (2 CD)

Ike Turner & Tina • CD

€ 8,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze verzamel-cd uit de serie Alle 40 Goed bevat 40 van de beste hits van Ike & Tina Turner. Geniet van hits als Proud Mary, Come Together, I Wanna Jump en vele anderen.

1 I Want To Take You Higher
2 Higher Ground
3 Come Together
4 Nutbush City Limits
5 Workin' Together
6 Honky Tonk Women
7 Sexy Ida (Part II)
8 Get Back
9 Living For The City
10 Whole Lotta Love
11 Game Of Love
12 Tell The Truth
13 Funkier Than A Mosquita's Tweeter
14 Can't You Hear Me Callin'
15 Too Much Woman (For A Henpecked Man)
16 Doin' It
17 I Wanna Jump
18 I Love Baby
19 Up On The Roof
20 Bolic

1 River Deep - Mountain High
2 Proud Mary
3 I've Been Loving You Too Long
4 I'm Yours (Use Me Any Way You Wanna)
5 I Heard It Through The Grapevine
6 I Idolize You
7 Stagger Lee And Billy
8 Mojo Queen
9 Good Good Lovin'
10 Foolish
11 I'm Gonna Cut You Loose
12 Two Is A Couple
13 Gonna Find Me A Substitute
14 Wake Up
15 Pretend
16 My Everything To Me
17 Why Should I
18 Mama Tell Him
19 Forever Mine
20 The Real Me

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review


Aantal delen2
SerieAlle 40 Goed
Afmetingen141 x 124 x 24 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten